Ajassa

Joulun taikaa ammattikeittiöille! 01.11.2017

Ammattikeittiöiden kannattaa varautua jouluun ajoissa. Jouluna katetaan koreasti, ja tunnetusti suomalainen joulupöytä notkuu monenmoisista herkuista – suolaisista ja makeista. Pääosaa joulun juhlissa näyttelevät kinkku tai kalkkuna, kalat ja erilaiset juureslaatikot. Perinteistä menua täydentävät kylmät alkuruoat, kastikkeet ja suussa sulavat jälkiruoat.

Suussa sulava, sinivalkoinen 23.10.2017

Mustikan ruispiilo on suomalaisen ruokakulttuurin ylistys. Ruiskukko kätkee sisäänsä mustikkatäytettä. Herkullisen helppo jälkiruoka tarjoillaan lämpimänä vaniljaisen tai valkosuklaisen kastikkeen kera.

Aina on tilausta jälkiruoalle 07.03.2017

Jälkiruoalla osoitat asiakkaillesi arvostuksesi ja tarjoat herkullisen päätöksen aterialle. IsoMitta on suunnitellut kolme erilaista jälkiruokakokonaisuutta eri tarkoituksiin. Voit toteuttaa suunnitelmat sellaisenaan tai yhdistellä vaihtoehdoista keittiöllesi, asiakkaillesi ja tilaisuuden luonteelle sopivia variaatioita.

Ammattilaisten salainen ase 13.02.2017

IsoMitta Paistinkastike on kehitetty ammattikeittiöiden päivittäin vaihtuviin tarpeisiin. Kastikkeen perusohjeen muunneltavuus lisääkin sen käyttömahdollisuuksia.

Herkullista hetkessä! 02.01.2017

IsoMitta Keittoaineksista valmistuu nopeasti lämmin ateria, alkukeitto juhlaruoalle tai lempeä iltapala. Keittoainekset sopivat erinomaisesti myös laatikkoruokien, patojen ja muhennosten makujen perustaksi.

Taitojen tukena – Bong Punaviinikastike 26.09.2016

Bong-kastikkeet ovat ammattikeittiöiden luotettavia kumppaneita. Klassiset kastikkeet ja hienostuneet maut yhdistyvät tasalaatuiseksi, onnistuneeksi tulokseksi.

Nyt fondeja myös luomuna! 31.07.2017

Bong Touch of Taste -luomufondit luovat vahvan pohjan monenlaisiin lämpimiin ja kylmiin ruokiin, kastikkeisiin sekä marinadeihin. Tasokkaat raaka-aineet takaavat intensiivisen maun. Luomufondien makuina ovat kasvis, kana ja liha.

Herkuttele helppoudella 01.09.2016

Herkullinen jälkiruoka jättää lounaalla hyvän mielen ja houkuttelee viivyttelemään pidempään illallispöydässä. IsoMitta Mousset ovat monipuolisia aineksia erilaisiin jälkiruokiin arjesta juhlaan.

Vahvasti liemessä mukana! 23.08.2016

Raaka-aineita korostavat uudet Bong Liemitahnat ovat täynnä hyvää makua. Ne taipuvat sekä kastikkeisiin, keittoihin että pataruokiin – yhtä lailla lounaalla kuin osana tyylikästä illallismenua.

Bong. Hienostuneessa maussa mukana 21.08.2017

Hienostuneissa juhlissa mukana. Bong Demi Glace -kastike.

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?