Kilpailut

Missä valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa? 04.01.2018

Nyt se on selvinnyt! Helsingin, Oulun, Mäntsälän, Joensuun ja Sodankylän koulukeittiöiden tiimit kisaavat valtakunnallisen kouluruokakilpailun voitosta 14.3.2018 Gastro-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Jo neljättä kertaa järjestettävän kilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan arvostusta ja luoda uusia reseptejä kaikkien koulukeittiöiden käyttöön.

Missä valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa? 03.09.2015

Valtakunnallinen kouluruokakilpailu nostaa nyt kolmatta kertaa kouluruoan ja sen tekijät esille. Kilpailun tavoitteena on kasvattaa kouluruoan ja alan ammattilaisten kunnioitusta sekä tuottaa uusia ideoita ja suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

”Kannattaa ottaa rohkeasti vastaan haasteita” 28.01.2014

– Jännitin PRO-gaalassa niin, että melkein unohdin hengittää. Voitto on upea asia. Oman alan väeltä saatu tunnustus lämmittää mieltä varmaan vielä mummonakin, kuvailee tuore PRO-voittaja Hanna Lohikoski tunnelmiaan.

Kouluruokakilpailun finaalissa kisaavat Kotka, Mustasaari, Pori, Sipoo ja Turku 28.01.2014

Kovatasoisessa valtakunnallisessa kouluruokakilpailussa finaalipaikkansa lunastivat Kotkan, Mustasaaren, Porin, Sipoon ja Turun tiimit. He kohtaavat toisensa Gastro-messuilla käytävässä finaalissa 21.3. Toista kertaa järjestettävän kouluruokakilpailun asiantuntevana esiraatina toimi Helsingin Tapanilan koulun 4C-luokka.

PRO-ehdokkaat 2014 julkistettu! 02.12.2013

Jälleen on aika katsoa, ketkä suurkeittiöiden, ravintoloiden ja kahviloiden ammattilaiset ovat saaneet kunniapaikan PRO-finaalissa 23.1.2014.

”Tällä viikolla on ollut joka päivä hyvää ruokaa” 29.05.2013

Suosittelisitko kouluruokaviikon pitämistä muille koulukeittiöille? Vääksyn Yhteiskoulun ruokapalveluesimies Marjo Salo vastaa empimättä kyllä.

PRO-palkinto Turkuun! 15.02.2013

Turun Seudun Kiinteistöpalvelut Oy:n palvelujohtaja Paula Juvonen pokkasi ravitsemis- /ruokapalvelupäällikön PRO-patsaan IsoMitan nimikkokategiassa.

PRO-ehdokkaat julkistettu! 12.12.2012

Tammikuussa se selviää taas! Ketkä suurkeittiöiden ja ravintoloiden ammattilaiset palkitaan arvostetuilla PRO-patsailla. Ehdokkaat on nyt julkistettu. Kaksi kouluruokakilpailun finalistia kisaa nyt PRO-palkinnosta.

Hakuaika alkoi. Työskenteleekö teidän keittiöllänne seuraava PRO? 03.10.2012

PRO-ehdokkaiden etsintä on jälleen alkanut. Onko teidän keittiöllänne ravitsemis-/ruokapalvelupäällikkö, joka on innostava ja kannustava? Esimies, joka osaa ohjata työntekijöitään ja joka hurmaa asiakkaat?

PRO-voittaja Paula Alanko jakaa kiitoksen koko tiimille 28.02.2012

IsoMitan isännöimässä ravitsemis- ja ruokapalvelupäällikkösarjassa PRO-voiton napannut Paula Alanko jakaa tunnustuksen koko tiimilleen puolustusvoimien Tampereen ruokahuollon palvelukeskuksessa.

Paula Alanko pokkasi PROn 24.01.2012

Vuoden ravitsemus-/ ruokapalvelupäällikkö -sarjan PRO-patsas matkasi Paula Alangon mukana Tampereelle. Hotelli-, ravintola- ja catering-alan tuorein kerma kuorittiin juhlallisin menoin torstai-iltana 19.1. Finlandia-talossa.

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?