Lue uusin asiakaslehti

Hanna Lohikoski pokkasi PRO-patsaan:

”Kannattaa ottaa rohkeasti vastaan haasteita”

28.01.2014


Ari Korte (vas.) ja Jaana Korkeila-Lånsjö (oik.) IsoMitalta onnittelivat finalistikolmikkoa: Sari Nissinen, Hanna Lohikoski ja Susanna Järvinen.

– Jännitin PRO-gaalassa niin, että melkein unohdin hengittää. Voitto on upea asia. Oman alan väeltä saatu tunnustus lämmittää mieltä varmaan vielä mummonakin, kuvailee tuore PRO-voittaja Hanna Lohikoski tunnelmiaan.

Ravintola-alan Oscareiksi kutsutut PRO-patsaat jaettiin Finlandia-talolla 16.1.2014. Antell-Ravintolat Oy:ssä aluepäällikkönä toimiva Lohikoski voitti Isomitan nimikkosarjan saaden ravitsemis- ja ruokapalvelupäällikön patsaan.

Energinen aluepäällikkö unelma-ammatissaan

Antell-konserni on valtakunnallinen henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Lohikoski toimii 14 ravintolapäällikön esimiehenä vastaten asiakkuuksista, tuloksesta sekä uusasiakashankinnasta Etelä-Suomen alueella.

– Pääsin unelma-ammattiini kovalla työllä. Hyvän pohjakoulutuksen lisäksi kannattaa opiskella aktiivisesti lisää, ottaa rohkeasti vastaan uusia haasteita ja pyrkiä aina tekemään parhaansa, vinkkaa Lohikoski.

PRO-palkinnon saajaksi Lohikoski valikoitui kolmen finalistin joukosta. Tuomariston vaakakupissa painoi ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Lohikoski kertoo, että hänen tavoitteensa on olla luotettava ja kannustava esimies.

– Haluan omalla työlläni varmistaa, että ravintolapäälliköt saavat nauttia työnsä tekemisestä. Vaadin laatua ja nostan rimaa, niin henkilöstöasioissa kuin muussakin toiminnassa.

Luomassa Suomen parhaita lounaita

Antell-ravintoloiden keittiöt tekevät ruokalistansa itse asiakaskuntansa mukaan. Kokit saavat käyttää ammattitaitoaan ja suunnitella omaa reseptiikkaa.

– Suu on kokin tärkein työväline. Meillä tarjotaan ruokaa, josta kokit ovat itse ylpeitä, kertoo Lohikoski.

TEP - Työelämän päättäjät -yrityskuvatutkimuksessa vuonna 2013 alan parhaan arvosanan Antell saa henkilöstön ammattitaidosta, asiantuntemuksesta sekä työnantajamaineesta. Antellin henkilöstöravintoloita myös suositellaan mielellään, mistä kertoo alan paras nettosuositteluindeksi.

Lohikosken mukaan maun lisäksi henkilökohtaisella, huomioivalla palvelulla ylitetään asiakkaan odotukset. Positiivinen asenne, palveluhalukkuus ja iloinen hymy näkyvät asiakkaalle asti.

– Olen itse hyvin ylpeä siitä, että saan olla töissä ravintola-alalla. Olemme käsityöläisiä, jotka valmistavat hyvistä raaka-aineista herkullista ruokaa. Tämä on haastava ala, joka palkitsee positiiviset ammattilaiset päivittäisillä onnistumisilla, sanoo Lohikoski.

– Tässä ammatissa jos missä, voi omalla työllään saada aikaiseksi onnellisia asiakkaita!

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu