Messut ja tapahtumat

Joensuussa valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa 14.03.2018

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa. Kouluruokakilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan ja tekijöiden arvostusta sekä tuottaa uusia reseptejä kaikkien suomalaisten koulujen käyttöön.

Valtakunnallinen kouluruokakilpailu huipentuu 14.3. Gastro-messuilla 06.03.2018

Kuukausien jännitys tiivistyy Gastro-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 14.3. Suomen viiden kovimman keittiöammattilaistiimin kohdatessa toisensa valtakunnallisen kouluruokakilpailun finaalissa. Rennon mutta voitonhalua tihkuvan päivän aikana selviää, missä valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa.

Missä valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa? 04.01.2018

Nyt se on selvinnyt! Helsingin, Oulun, Mäntsälän, Joensuun ja Sodankylän koulukeittiöiden tiimit kisaavat valtakunnallisen kouluruokakilpailun voitosta 14.3.2018 Gastro-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Jo neljättä kertaa järjestettävän kilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan arvostusta ja luoda uusia reseptejä kaikkien koulukeittiöiden käyttöön.

Toffeemousse ja vaalea kuitupasta esittelyssä Kespron messuilla 27.06.2014

IsoMitta saapuu jälleen Suomen suurimpiin kaupunkeihin Kespron messukaravaanin mukana. Tänä vuonna kuorman kyytiin on pakattu vaaleaa kuitupastaa!

Uutuudet ja sesongit esillä Kespron messukiertueella 21.08.2013

Campbell Soup Finland kiertää Suomen Kespron mukana. Tule maistamaan uutuuksia ja tekemään tilaukset messuhintaan! Muista myös sesonkituote, Piparkakkumousse.

Fastfood & Cafessa korostettiin esillepanon merkitystä 06.03.2013

Vohveleita, pallohelmoja, jukeboksi ja iloista puheensorinaa. Campbell Soup ja IsoMitta toi Fastfood & Cafe -messuille 50-luvun kahvila-pikaruokalan. Kaikilla mausteilla.

IsoMitta Fastfood & Café -messuilla 15.02.2013

IsoMitta on mukana Suomen suurimmassa pikaruoka- ja kahvila-alan tapahtumassa Fastfood & Café -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 27.–28.2.

Vuoden 2013 tapahtumat ja teemaviikot 02.01.2013

Vuoden 2013 messut, tapahtumat, kilpailut ja teemaviikot listattuna kuukausittain.

IsoMitta 25 vuotta 12.10.2012

IsoMitta on ollut koko 25-vuotisen historiansa ajan suurkeittiökentän aktiivinen kehittäjä, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluvat suomalaiseen makuun sopivat tuotteet, reseptiikka ja koulutus.

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?