Messut ja tapahtumat

Toffeemousse ja vaalea kuitupasta esittelyssä Kespron messuilla 27.06.2014

IsoMitta saapuu jälleen Suomen suurimpiin kaupunkeihin Kespron messukaravaanin mukana. Tänä vuonna kuorman kyytiin on pakattu vaaleaa kuitupastaa!

Uutuudet ja sesongit esillä Kespron messukiertueella 21.08.2013

Campbell Soup Finland kiertää Suomen Kespron mukana. Tule maistamaan uutuuksia ja tekemään tilaukset messuhintaan! Muista myös sesonkituote, Piparkakkumousse.

Fastfood & Cafessa korostettiin esillepanon merkitystä 06.03.2013

Vohveleita, pallohelmoja, jukeboksi ja iloista puheensorinaa. Campbell Soup ja IsoMitta toi Fastfood & Cafe -messuille 50-luvun kahvila-pikaruokalan. Kaikilla mausteilla.

IsoMitta Fastfood & Café -messuilla 15.02.2013

IsoMitta on mukana Suomen suurimmassa pikaruoka- ja kahvila-alan tapahtumassa Fastfood & Café -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 27.–28.2.

Vuoden 2013 tapahtumat ja teemaviikot 02.01.2013

Vuoden 2013 messut, tapahtumat, kilpailut ja teemaviikot listattuna kuukausittain.

IsoMitta 25 vuotta 12.10.2012

IsoMitta on ollut koko 25-vuotisen historiansa ajan suurkeittiökentän aktiivinen kehittäjä, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluvat suomalaiseen makuun sopivat tuotteet, reseptiikka ja koulutus.

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?