Lue uusin asiakaslehti

Fastfood & Cafessa korostettiin esillepanon merkitystä

06.03.2013

Vohveleita, pallohelmoja, jukeboksi ja iloista puheensorinaa. Kello tiskillä kilahtaa pärähtäen, kun uusi annos on valmis tarjoiltavaksi. Campbell Soup ja IsoMitta toi Fastfood & Cafe -messuille 50-luvun kahvila-pikaruokalan. Kaikilla mausteilla.

Isomitta FastFood messuilla

Moni pysähtyi Fastfood & Cafe -messuilla hymyillen katselemaan Campbellsin osaston menoa ja meininkiä. Valkosuklaa- ja Kuningatarmoussella viimeistellyt vohvelit sekä Vasikanlihapyöryköistä ja Chef René -kastikkeista tehdyt bull-dogit kiinnostivat yleisöä – samoin Jaanan, Mian ja Ninan makeat mekot.

– Saimme valtavasti huomiota! Ja kiitosta siitä, että meillä oli osasto, jossa tapahtui koko ajan. Yksi parhaimmista palautteista tuli mieheltä, joka kertoi kiertäneensä messuja Suomessa ja ulkomailla kymmenen vuotta. Meidän osastollanne hän sanoi kokeneensa pitkästä aikaa WAU-efektin, kertoo Ari Korte.

Kaiken menon sekä hulinan keskellä osastolle pysähdyttiin juttelemaan tuttujen kanssa, mutta myös lepäilemään musiikin lomaan.

– Halusimme tuoda vinkkejä ja ajatuksia pikaruoan tarjoiluun. Kun esillepanoon panostetaan, koko pikaruokakokemus nousee uudelle tasolle. Esimerkiksi letut voi tarjoilla kuohuviinilaseista. Annos viimeistellään pursottamalla päälle moussea, Ari vinkkaa.

Osastolla arvotun Toshiban 32” taulu-tv:n voitti arvonnassa Marja Jalli Lounasravintola Loukusta Pusulasta.

Onnea Marja!

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu