Uutta ja ajankohtaista

Herkutellaan helppoudella 11.04.2018

Yksi ohje, monta erilaista makua ja väriä. Varioi herkullinen juustokakku IsoMitta kiisselillä. Sarjassa on makuja mistä valita!

Joensuussa valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa 14.03.2018

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa. Kouluruokakilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan ja tekijöiden arvostusta sekä tuottaa uusia reseptejä kaikkien suomalaisten koulujen käyttöön.

Valtakunnallinen kouluruokakilpailu huipentuu 14.3. Gastro-messuilla 06.03.2018

Kuukausien jännitys tiivistyy Gastro-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 14.3. Suomen viiden kovimman keittiöammattilaistiimin kohdatessa toisensa valtakunnallisen kouluruokakilpailun finaalissa. Rennon mutta voitonhalua tihkuvan päivän aikana selviää, missä valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa.

Ideoita kevätmenun pohjalle! 05.03.2018

Kevät on uudistumisen aikaa! Keräsimme tarjolle uusia ideoita, joilla saat juuri sopivan ripauksen trendimakuja ja hyppysellisen hyväksi todettuja reseptejä ravintolamenuun.

Parhailla ruokaideoilla kohti kevättä! 05.03.2018

Kokosimme helposti varioitavia reseptejä ruokalistojen suunnittelun tueksi. Nämä keväiset reseptit ovat helppo valmistaa suurelle määrälle syöjiä – herkullista makua unohtamatta. Kokeile, yhdistele ja kehitä reseptejämme eteenpäin.

Missä valmistetaan Suomen parasta kouluruokaa? 04.01.2018

Nyt se on selvinnyt! Helsingin, Oulun, Mäntsälän, Joensuun ja Sodankylän koulukeittiöiden tiimit kisaavat valtakunnallisen kouluruokakilpailun voitosta 14.3.2018 Gastro-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Jo neljättä kertaa järjestettävän kilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan arvostusta ja luoda uusia reseptejä kaikkien koulukeittiöiden käyttöön.

Täydellinen makupari yhdessä 06.11.2017

Herkullinen jälkiruoka jättää asiakkaalle lounaalla hyvän mielen ja houkuttelee viivyttelemään pidempään illallispöydässä. IsoMitta Rommi-Rusinamousse on täyteläinen jälkiruokamousse, jonka voi tarjoilla sellaisenaan tai käyttää täytteenä esimerkiksi kakuissa ja leivonnaisissa.

Joulun taikaa ammattikeittiöille! 01.11.2017

Ammattikeittiöiden kannattaa varautua jouluun ajoissa. Jouluna katetaan koreasti, ja tunnetusti suomalainen joulupöytä notkuu monenmoisista herkuista – suolaisista ja makeista. Pääosaa joulun juhlissa näyttelevät kinkku tai kalkkuna, kalat ja erilaiset juureslaatikot. Perinteistä menua täydentävät kylmät alkuruoat, kastikkeet ja suussa sulavat jälkiruoat.

Suussa sulava, sinivalkoinen 23.10.2017

Mustikan ruispiilo on suomalaisen ruokakulttuurin ylistys. Ruiskukko kätkee sisäänsä mustikkatäytettä. Herkullisen helppo jälkiruoka tarjoillaan lämpimänä vaniljaisen tai valkosuklaisen kastikkeen kera.

Bong Moussepohja – makeasta suolaiseen 26.09.2017

Bong Moussepohja on jokaisen täydellinen pohja yhtä lailla suolaisiin kuin makeisiin ruokiin. Yhdellä tuotteella valmistuukin vaivattomasti niin alku- kuin jälkiruoka.

Bong. Hienostuneessa maussa mukana 21.08.2017

Hienostuneissa juhlissa mukana. Bong Demi Glace -kastike.

IsoMitta juhlii 30-vuotissynttäreitään hyvällä maulla 01.08.2017

Perinteisiä herkkuja, moderneja klassikoita – IsoMitta on ollut vahvasti mukana ammattikeittiöiden ja ravintoloiden arjessa yli 30 vuotta. Palvelemme, koulutamme, kehitämme ja uudistamme sekä tuotteitamme että toimintaamme vastaamaan suomalaisten ruoka-ammattilaisten tarpeisiin kaikkina aikoina.

Nyt fondeja myös luomuna! 31.07.2017

Bong Touch of Taste -luomufondit luovat vahvan pohjan monenlaisiin lämpimiin ja kylmiin ruokiin, kastikkeisiin sekä marinadeihin. Tasokkaat raaka-aineet takaavat intensiivisen maun. Luomufondien makuina ovat kasvis, kana ja liha.

UUTUUS: IsoMitta Maissitärkkelys 31.07.2017

Jokaisen keittiön tärkein tuote on nyt myös meidän valikoimassamme. IsoMitta Maissitärkkelys sopii sakeuttamisaineeksi suolaisiin ja makeisiin nestemäisiin ruokiin.

UUTUUSMAKUINA: Café de Paris ja Viisi Pippuria 31.07.2017

Samettinen, vaaleanruskea ja reilusti pippurinen Bong Viiden Pippurin kastike saa makunsa musta-, rosé-, valko-, mauste- ja viherpippurista sekä täyteläisestä punaviinistä. Kastikkeen kermainen pehmeys sekä hienoksi jauhetut pippurit täydentävät esimerkiksi punaisen lihan ja riistan makua.

Majoneesi on kaikkien herkku 02.05.2017

Chef René Kevytmajoneesi on kevyempi vaihtoehto kylmiin alkuruokiin, dippeihin ja salaatinkastikkeisiin. Matalasta rasvapitoisuudesta huolimatta kevytmajoneesi sopii ylelliseen herkutteluunkin.

Ammattilaisten salainen ase 13.02.2017

IsoMitta Paistinkastike on kehitetty ammattikeittiöiden päivittäin vaihtuviin tarpeisiin. Kastikkeen perusohjeen muunneltavuus lisääkin sen käyttömahdollisuuksia.

Herkullista hetkessä! 02.01.2017

IsoMitta Keittoaineksista valmistuu nopeasti lämmin ateria, alkukeitto juhlaruoalle tai lempeä iltapala. Keittoainekset sopivat erinomaisesti myös laatikkoruokien, patojen ja muhennosten makujen perustaksi.

Jälkiruokia joulun odotukseen 17.10.2016

Sesonkijälkiruoka, IsoMitta Piparkakkumousse on hetkessä valmis, monipuolinen jälkiruoka-aines juhla-aikaan. Katso vinkkimme!

Taitojen tukena – Bong Punaviinikastike 26.09.2016

Bong-kastikkeet ovat ammattikeittiöiden luotettavia kumppaneita. Klassiset kastikkeet ja hienostuneet maut yhdistyvät tasalaatuiseksi, onnistuneeksi tulokseksi.

Suklaavanukas - makean ystävien uusi ihastus 19.09.2016

IsoMitta Suklaavanukas kuuluu laajaan jälkiruokien valikoimaan. Samettisen suklainen ja täyteläinen vanukas on sellaisenaan valmis jälkiruoka.

Herkuttele helppoudella 01.09.2016

Herkullinen jälkiruoka jättää lounaalla hyvän mielen ja houkuttelee viivyttelemään pidempään illallispöydässä. IsoMitta Mousset ovat monipuolisia aineksia erilaisiin jälkiruokiin arjesta juhlaan.

Vahvasti liemessä mukana! 23.08.2016

Raaka-aineita korostavat uudet Bong Liemitahnat ovat täynnä hyvää makua. Ne taipuvat sekä kastikkeisiin, keittoihin että pataruokiin – yhtä lailla lounaalla kuin osana tyylikästä illallismenua.

Parsan paras kaveri, lohen uskollinen kumppani 22.04.2016

IsoMitan Hollandaisekastike on täydellinen pari parsalle. Lisäksi klassikkokastike täydentää kalaruoat pehmeän samettiselle, voin viimeistelemällä maulla.

Klassikkokastike ammattilaisille 19.02.2016

Hyvä kastike kertoo ammattitaidosta. Bong tuo keittiöihin luotettavan Bong Demi Glace -kastikkeen, jolla luot asiakkaillesi hienostuneita, mieleenpainuvia makuelämyksiä.

Suolaista ja makeaa 14.10.2015

Moussepohja valmistuu helposti vatkaamalla kylmään nesteeseen. Valmiin moussen voi maustaa haluamakseen: suolaiseen esimerkiksi kylmäsavulohta, kasviksia tai erilaisia juustoja ja makeaan suklaata, puolukoita tai murskattuja piparkakkuja.

UUTUUS: Laktoositon Perunasose kylmävalmistukseen 23.09.2015

Esivalmista, mausta asiakkaillesi, säilytä, kuljeta ja kypsennä tarjolle. IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose soveltuu sellaisenaan moneen erityisruokavalioon.

Tiivis maku, helppo annostelu 25.08.2015

Bong Touch of Taste -fondeissa on intensiivinen maku. Fondeilla viimeistelee ja syventää yhtä lailla kastikkeiden, vuokien ja keittojen kuin muiden ruokien makua.

UUTUUS: IsoMitta Suklaavanukas 14.08.2015

Samettisen suklainen ja täyteläinen vanukas on sellaisenaan valmis jälkiruoka, ja se sopii erinomaisesti arkisiin ja juhlaviin herkkuhetkiin.

Kevyempi uutuus 14.08.2015

Uusi, keveämpi vaihtoehto tuli majoneesiperheeseen. Chef René Kevytmajoneesi 30 % vastaa kevyttuotteiden jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

IsoMitta Toffeemousse: Kuin kotona tehty vanhanajan toffee 05.05.2015

IsoMitta Toffeemoussessa voi ja sokeri ovat suussa sulavassa sovussa. Toffeemousse maistuu kuin kotona tehty vanhanajan toffee. Tarjoile valmis mousse sellaisenaan annosmaljoissa tai käytä kakkujen ja torttujen täytteenä.

Krokanttivaahto korvaa pähkinävaahdon 23.04.2015

Uutuus IsoMitta Krokanttivaahto korvaa perinteisen Isomitta Pähkinävaahdon. Tuttu makea maku, ilman allergisoivaa pähkinää.

Pohjia uusille ja vanhoille perinteille 09.12.2014

Nyt on jälleen mahdollista kaivaa esille hyvät, laatikoihin ja arkistoihin hautautuneet reseptit. IsoMitta keitto-/kastikepohjat luovat pohjan perinteisille padoille, keitoille ja kastikkeille, joiden maku syntyy ammattitaidolla.

Malja marjoille ja hedelmille 11.09.2014

IsoMitta kiisseli-/keittoaineksissa on 14 marjaisaa ja hedelmäistä makua. Niillä tuot helposti sesongin maut jälkiruokiin ja välipaloihin.

Pakkauksemme uudistuvat 03.09.2014

Jatkossa pakkausten etiketeissä korostuvat raaka-aineet ja informatiivisuus. Uudet merkinnät vastaavat kuluttajainformaatioasetuksen vaatimuksiin.

Vastuu asiakkaan annoksen gluteenittomuudesta on keittiöllä 15.05.2014

IsoMitta jatkaa tuotekehitystyötään vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin: IsoMitan kastikepohjien ja liemiainesten pakkauksiin lisätään gluteeniton-merkintä.

UUTUUS: Luomu Kasvisliemi täydentää Bong-liemisarjaa! 28.01.2014

Luomu- ja lähiruoan kysyntä kasvaa Suomessa merkittävästi. Tähän vastaa Bongin laadukkaiden liemiaineisten sarja uusi, monikäyttöinen Luomu Kasvisliemi.

Pakkausmerkintä takaa gluteenittomuuden 01.10.2013

Vastuu asiakkaan annoksesta on keittiöllä, siksi IsoMitan gluteeniton-merkintä auttaa valitsemaan keliakiaa sairastavalle asiakkaalle turvalliset tuotteet.

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?