Bong Moussepohja – makeasta suolaiseen

26.09.2017

Bong Moussepohja on jokaisen keittiön kulmakivi ja täydellinen pohja erilaisiin ruokiin. Yhdellä tuotteella valmistuu vaivattomasti niin alku- kuin jälkiruokakin. 

Bong Moussepohja -aineksista syntyvät suolaiset ja makeat mousset sekä täytteet. Mousse valmistuu vaahdottamalla kylmään maitoon. Joukkoon voi lisätä myös kermaa, smetanaa tai crème fraîchea. Yhdistä vaahtoon lihaa, kalaa tai kasviksia tai vaihtoehtoisesti suklaata, marjoja tai hedelmiä – riippuen valmistatko suolaista vai makeaa moussea.

Bong Moussepohja-aines on laktoositon ja soijaton eikä se sisällä kananmunaa. Yhdestä pakkauksesta valmistuu 2 x 10 litraa moussea.

Kokeile reseptit:
Siitakesienimousse
Savulohimousse
Jalo moussekakku

7049 Bong Moussepohja 
EAN 7322551070497
MeiraNova 114328
Kespro = EAN


Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Teemat - Jälkiruoat

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?