Herkullista hetkessä!

02.01.2017

IsoMitta Keittoaineksista valmistuu nopeasti lämmin ateria, alkukeitto juhlaruoalle tai lempeä iltapala. Keittoainekset sopivat erinomaisesti myös laatikkoruokien, patojen ja muhennosten makujen perustaksi.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi makuvariaatiota ja vaihtelua ruokalistalle voi tuoda erilaisilla lisukkeilla. IsoMitan tasalaatuiset keitot ovat terveellinen ja kevyt vaihtoehto esimerkiksi lounasbuffetiin. Keittojen muunneltavuus ja monikäyttöisyys takaavat lähes olemattoman hävikin.

Näin teet Kantarellikeittoaineksista Kantarellikastikkeen >

Kokeile Juusto-Vihanneskeitto-aineksia makaronilaatikon mausteeksi >

Maistuisiko Eksoottinen sipulikeitto? >

Valmista helposti

Sekoita keittoainekset puoleen vesimäärästä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen. Anna keiton kiehua hiljalleen viisi minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Korvaa valmistuksen aikana haihtunut neste.

Yhdestä pakkauksesta valmistuu 2 x 10 litraa valmista keittoa.

Katso tarkat tuotetiedot:

Kantarellikeitto >
Juusto-vihanneskeitto >
Ranskalainen sipulikeitto >


Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Teemat - Keitot

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?