Ideoita kevätmenun pohjalle!

05.03.2018

Ideoita kevätmenun pohjalle!
Kevät on uudistumisen aikaa! Keräsimme tarjolle uusia ideoita, joilla saat juuri sopivan ripauksen trendimakuja ja hyppysellisen hyväksi todettuja reseptejä ravintolamenuun.

Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Teemat - Pääruoat

Teemat - Jälkiruoat

Takaisin edelliselle sivulle

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?