Lue uusin asiakaslehti

Pohjia uusille ja vanhoille perinteille

09.12.2014

Nyt on jälleen mahdollista kaivaa esille hyvät, laatikoihin ja arkistoihin hautautuneet reseptit. IsoMitta keitto-/kastikepohjat luovat pohjan perinteisille padoille, keitoille ja kastikkeille, joiden maku syntyy ammattitaidolla.

Tutut IsoMitta kastikepohjat on uudistettu vastaamaan ammattikeittiöiden tämän päivän tarpeisiin. Uudistuneet IsoMitta keitto-/kastikepohjat:

  • Pakkauksissa on nyt sekä keiton että kastikkeen annostelu.
  • Suolan määrää on vähennetty.
  • Kaikkien kastike-/keittopohjien gluteenittomuus on analysoitu.
  • Juustokastike-/keittopohja on vähälaktoosinen, muut pohjat ovat laktoosittomia.
  • Perinteinen, tuttu makumaailma on ennallaan.

Vähemmän suolaa, ilman gluteenia

IsoMitta kehittää tuotteitaan vastaamaan muuttuvaa suurkeittiöalaa. Koko keitto-/kastikepohjasarja on nyt gluteeniton. Tuotteidemme gluteenittomuus varmistetaan analyysein.

Kastikkeeksi valmistettuna on kaikissa makuvaihtoehdoissa suolapitoisuus 0,3 % ja keitoiksi valmistettuna 0,2 %. Juustokastike-/keittopohja on poikkeus, sillä sen suolapitoisuus on sama 0,3 % sekä kastikkeessa että keitossa. Alhainen suolapitoisuus antaa keittiölle mahdollisuuden yhdistää aineksiin erilaisia suolaa sisältäviä raaka-aineita, myös nakkeja tai makkaraa.

Suurusta, vahvista, luo pohjaa

Tasalaatuiset kastike-/keittopohjat antavat perusmaun niin keitoille kuin kastikkeille. Tuotteilla luo hyvää makua perinteikkäisiin ruokiin. Pohjat sopivat myös vuokaruokiin, piirakoihin ja leivontaan. Innovoi uusia ohjeita.

Uutuudet

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu