Touch of Taste -fondit:

Tiivis maku, helppo annostelu

25.08.2015

Bong Touch of Taste

 

Bong Touch of Taste -fondeissa on intensiivinen ja tiivis maku. Fondeilla viimeistelee ja syventää yhtä lailla kastikkeiden, vuokien ja keittojen kuin muiden ruokien makua. Lisää fondia suoraan esimerkiksi taikinan tai valmiin ruoan joukkoon. Monikäyttöisillä fondeilla maustuvat myös kylmät kastikkeet ja marinadit.

Fondit ovat valmistetut tasokkaista raaka-aineista ja mausteista perinteisellä tavalla kokoon keittämällä. Näin syntyy runsas maku, joka on jokaisen hyvän ruoan salaisuus.

Touch of Taste -fondit eivät sisällä soijaa tai kananmunaa. Laktoosittomissa ja maidottomissa fondeissa ei ole lisättyjä arominvahventeita.

Yhdestä litran fondipullosta saadaan 30 l valmista fondia. Annostus: Lisää suoraan ruokaan mausteena tai liemeksi valmistettuna 0,3 dl tiivistettä 9,7 litraan nestettä.

Tutustu fondivalikoimaan »

Bong esite 2015

Lataa esite »


Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Teemat - Keitot

Teemat - Kastikkeet

Teemat - Pääruoat

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?