Kastikkeiden klassikot

UUTUUSMAKUINA: Café de Paris ja Viisi Pippuria

31.07.2017

Samettinen, vaaleanruskea ja reilusti pippurinen Bong Viiden Pippurin kastike saa makunsa musta-, rosé-, valko-, mauste- ja viherpippurista sekä täyteläisestä punaviinistä. Kastikkeen kermainen pehmeys sekä hienoksi jauhetut pippurit täydentävät esimerkiksi punaisen lihan ja riistan makua.

Perinteinen Bong Café de Paris -kastike on vahva ja yrttinen voimakkaiden liharuokien kumppani. Paksuhko kastike korostaa erinomaisesti lihan makua ja tuo siihen aavistuksen tulisuutta. Vinkki! Tee klassikkokastikkeesta värikäs paprikakastike lisäämällä freesattua tomaattipyreetä, paistettua tuoretta paprikaa sekä crème fraîchea. 

Kokeile dippeihin ja kylmiin kastikkeisiin!

Pippurinen kylmäkastike
1,000 kg crème fraîchea
0,080 kg Bong Viiden Pippurin kastike -aineksia

Sekoita kastikeaines crème fraîchen joukkoon. Anna maustua muutaman tunnin ajan. Tarjoile kastikkeena salaatille, lihalle, kasviksille ja possulle. Toimii erinomaisesti dippikastikkeena vihanneksille ja ranskalaisille. 

Katso tarkat tuotetiedot:
Bong Viiden Pippurin kastike >>
Bong Café de Paris -kastike >>


Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Teemat - Keitot

Teemat - Kastikkeet

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?