Jälkiruoat

Suussa sulava, sinivalkoinen 23.10.2017

Mustikan ruispiilo on suomalaisen ruokakulttuurin ylistys. Ruiskukko kätkee sisäänsä mustikkatäytettä. Herkullisen helppo jälkiruoka tarjoillaan lämpimänä vaniljaisen tai valkosuklaisen kastikkeen kera.

Bong Moussepohja – makeasta suolaiseen 26.09.2017

Bong Moussepohja on jokaisen täydellinen pohja yhtä lailla suolaisiin kuin makeisiin ruokiin. Yhdellä tuotteella valmistuukin vaivattomasti niin alku- kuin jälkiruoka.

UUTUUS: IsoMitta Maissitärkkelys 31.07.2017

Jokaisen keittiön tärkein tuote on nyt myös meidän valikoimassamme. IsoMitta Maissitärkkelys sopii sakeuttamisaineeksi suolaisiin ja makeisiin nestemäisiin ruokiin.

Raikasta sitruunaa! 30.03.2017

IsoMitta Sitruunavaahto on raikas uutuus, jälkiruokavaahtojen sarjassa. Sileä vaahto valmistuu helposti kylmään laktoosittomaan maitoon.

Aina on tilausta jälkiruoalle 07.03.2017

Jälkiruoalla osoitat asiakkaillesi arvostuksesi ja tarjoat herkullisen päätöksen aterialle. IsoMitta on suunnitellut kolme erilaista jälkiruokakokonaisuutta eri tarkoituksiin. Voit toteuttaa suunnitelmat sellaisenaan tai yhdistellä vaihtoehdoista keittiöllesi, asiakkaillesi ja tilaisuuden luonteelle sopivia variaatioita.

Suklaavanukas - makean ystävien uusi ihastus 19.09.2016

IsoMitta Suklaavanukas kuuluu laajaan jälkiruokien valikoimaan. Samettisen suklainen ja täyteläinen vanukas on sellaisenaan valmis jälkiruoka.

Herkuttele helppoudella 01.09.2016

Herkullinen jälkiruoka jättää lounaalla hyvän mielen ja houkuttelee viivyttelemään pidempään illallispöydässä. IsoMitta Mousset ovat monipuolisia aineksia erilaisiin jälkiruokiin arjesta juhlaan.

Suolaista ja makeaa 14.10.2015

Moussepohja valmistuu helposti vatkaamalla kylmään nesteeseen. Valmiin moussen voi maustaa haluamakseen: suolaiseen esimerkiksi kylmäsavulohta, kasviksia tai erilaisia juustoja ja makeaan suklaata, puolukoita tai murskattuja piparkakkuja.

IsoMitta Toffeemousse: Kuin kotona tehty vanhanajan toffee 05.05.2015

IsoMitta Toffeemoussessa voi ja sokeri ovat suussa sulavassa sovussa. Toffeemousse maistuu kuin kotona tehty vanhanajan toffee. Tarjoile valmis mousse sellaisenaan annosmaljoissa tai käytä kakkujen ja torttujen täytteenä.

Krokanttivaahto korvaa pähkinävaahdon 23.04.2015

Uutuus IsoMitta Krokanttivaahto korvaa perinteisen Isomitta Pähkinävaahdon. Tuttu makea maku, ilman allergisoivaa pähkinää.

Malja marjoille ja hedelmille 11.09.2014

IsoMitta kiisseli-/keittoaineksissa on 14 marjaisaa ja hedelmäistä makua. Niillä tuot helposti sesongin maut jälkiruokiin ja välipaloihin.

Päivän päätteeksi, illan iloksi 04.12.2012

IsoMitta-kiisselit taipuvat moneen, jälkiruokapöydästä aina erilaisiin juomiin. Kun tuotteilla on useita käyttötapoja, hävikki pienenee keittiössä ja asiakas saa uusia makuelämyksiä.

Houkuttele jälkiruoalla, lisää myyntiä 04.12.2012

Herkullinen jälkiruoka osoittaa asiakkaalle, että häntä arvostetaan. Kaunis ja huoliteltu esillepano ja viimeistelty annos houkuttelevat syömään.

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?