Aina on tilausta jälkiruoalle

07.03.2017

Jälkiruoalla osoitat asiakkaillesi arvostuksesi ja tarjoat herkullisen päätöksen aterialle. IsoMitta on suunnitellut kolme erilaista jälkiruokakokonaisuutta eri tarkoituksiin. Voit toteuttaa suunnitelmat sellaisenaan tai yhdistellä vaihtoehdoista keittiöllesi, asiakkaillesi ja tilaisuuden luonteelle sopivia variaatioita.

Reseptimme, kattausideamme ja tarjoiluvinkkimme toimivat myös inspiraationa ammattilaiskeittiöille. Kokeile, yhdistele ja kehitä eteenpäin!

Makeita kupposia
Nämä ajattomat jälkkärikokonaisuudet voidaan tarjoilla yhtä lailla kesällä kuin talvella. Suloisen makeat, helposti valmistettavat jälkiruoat on suunniteltu erityisesti lounasruokailun täydelliseksi päätökseksi. Asiakkaat saavat valita suosikkinsa noutopöydän eri vaihtoehdoista tai vaikka maistaa kaikkia. Etsi kaapeista erilaisia kuppeja tarjoiluastioiksi ja pinoa ne koriin. Mitä useampaa sorttia – sen värikkäämpi kattaus.
Edustava kattaus
Näyttävät annokset ja runsas esillepano rakentavat vähän paremman herkkupöydän hotellin buffetiin, illallisen päätteeksi, edustustilaisuuteen tai arjen kohokohtaan. Tämä herkullinen kokonaisuus toimii myös pohjana keittiön omille ideoille: yhdestä reseptistä valmistuu kaksi eri jälkkäriä. Nyt on jokaiselle jotakin.
Juhlitaan hyvällä maulla
Tämä hienostunut jälkiruokapöytä tarjoillaan esimerkiksi edustusravintolassa tai kokoushotellin iltatilaisuudessa. Juhlakattauksessa helposti valmistettavat lusikoitavat maljat ja vaahdot laitetaan tyylikkäästi esiin erilaisiin laseihin. Yksittäisannokset ovat pieniä ja kiertävät nopeasti, joten valmiiksi tehtyjä maljoja voi tuoda esille menekin mukaan.

Takaisin edelliselle sivulle

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?