Lue uusin asiakaslehti

Päivän päätteeksi, illan iloksi

04.12.2012

After SkiisseliIsoMitta-kiisselit taipuvat moneen, jälkiruokapöydästä aina erilaisiin juomiin. Kun tuotteilla on useita käyttötapoja, hävikki pienenee keittiössä ja asiakas saa uusia makuelämyksiä.

Uusi AfterSkiisseli-konsepti syntyi IsoMitan koekeittiössä, jossa kokeilun tuloksena luotiin monia hyvänmakuisia, kiisseliä ja alkoholia yhdistäviä drinkkejä. Kustannustehokkaat ja valmistukseltaan helpot AfterSkiisselit sopivat hyvin esimerkiksi hotelleihin, ravintoloihin ja hiihtokeskuksiin.

Juomasekoituksille on omat perussäännöt esimerkiksi alkoholin ja jäiden määrän suhteen, mutta mauissa täytyy kokeilla kepillä jäätä. 

– Kun löydetään jotain hyvää, sitä lähdetään viemään eteenpäin. Suutuntuma on tärkein drinkkejä tehtäessä. Tarjolla on paljon erilaisia marjoja, hedelmiä ja muita elintarvikkeita, joista voi rakentaa makuhermoja kutkuttavia yhdistelmiä. Samalla pitää kuitenkin muistaa reseptiikan tärkeys: drinkin on oltava helposti toteutettavissa ja katteiden kunnossa. Sen pitää olla kustannustehokas tekijän kannalta ja tuottaa asiakkaalle mielihyvää, sanoo AfterSkiisselin kehittäjä, Altian valmentaja Antti Valtanen.

Tutustu IsoMitan kiisselivalikoimaan >

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu