Joulu

Jälkiruokia joulun odotukseen 17.10.2016

Sesonkijälkiruoka, IsoMitta Piparkakkumousse on hetkessä valmis, monipuolinen jälkiruoka-aines juhla-aikaan. Katso vinkkimme!

Joulupöydän tähdet ja modernit klassikot 09.10.2015

IsoMitta on kattanut ideoiden noutopöydän helpottamaan juhlapyhien suunnittelua: tarjolla on perinteisiä joulupöydän herkkuja sekä klassikoita modernilla otteella.

Isosti iloa jouluun 09.12.2014

Toivotamme nautinnollista joulua ja juhlakautta – niin työn kuin perheen pariin, keskelle kiireisintä sesonkia ja rauhallista lomailua.

Kestikartanon joulu kutsuu pohjalaiseen pitopöytään 02.12.2013

Suuri joulukuusi kynttilöineen tervehtii tulijoita pihalla. Sisään astuessa tuntuu kuin siirtyisi toiseen aikaan. Vuonna 1878 rakennetussa Ilmajoen Kestikartanossa joulutunnelma syntyy kuin itsestään.

Perinteitä notkuva joulupöytä tuo joulun armeijaan 05.11.2012

Armeijan harmaissa vietetty joulu taatusti eroaa perinteisestä monellakin tapaa. Ruoassa sen sijaan varuskunnissakin noudatetaan perinteitä.

Juhlakausi maistuu kastikkeissa 25.11.2010

Glögiä ja pipareita. Ne luovat joulun tuoksuja ja tunnelmaa. Mutta että kastikkeessa? Anna joulun makujen johdattaa. Glögin, piparien ja karpalohyytelön maut sopivat mainiosti esimerkiksi lihan kanssa tarjottavaan kastikkeeseen.

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?