Jälkiruokia joulun odotukseen

17.10.2016

Valkosuklaata ja jouluisia mausteita. Sesonkijälkiruoka, IsoMitta Piparkakkumousse on hetkessä valmis, monipuolinen jälkiruoka-aines juhla-aikaan. Katso vinkkimme!

Piparkakkutiramisu (yllä)

Perinteisen piparkakun ja italialaisen klassikon liitto, Piparkakku-tiramisu, sopii hyvin edustavaksi kokoustarjoiluksi. Piparkakkumoussen valkosuklaan siivittämä maku pääsee oikeuksiinsa myös kauniisti koristelluissa yksittäisannoksissa henkilöstöravintolan lounaalla. Kokeile, ja hurmaa asiakkaasi!

Isomitta Piparkakkumousse annos

Katso Piparkakkutiramisun resepti »

Piparkakkumousse – sellaisenaan, kakun täytteenä tai jäädykkeenä

IsoMitan Piparkakkumousse syntyy hetkessä. Vaahdota, anna vetäytyä ja tarjoile! Suussa sulava mousse maistuu sellaisenaan, tai siitä voi loihtia jouluisia leivonnaisia.Vinkki! Laita annosmaljoihin vuorotellen Piparkakkumoussea ja luumuista hilloketta tai marjoja!

Katso tuotetiedot »

Piparkakkusandwich (yllä)

Herkullinen juhlakauden kahvipöytätarjottava, Piparkakkusandwich, rakennetaan kahdesta tummasta vetopohjasta, joiden väliin levitetään IsoMitta Piparkakkumousse. Leikkaa kolmioiksi ja nosta tarjolle.

Lataa Piparkakkumoussen esite »


Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Tapahtumat - Uutta ja ajankohtaista

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?