Juhlat

Suolaista ja makeaa 14.10.2015

Moussepohja valmistuu helposti vatkaamalla kylmään nesteeseen. Valmiin moussen voi maustaa haluamakseen: suolaiseen esimerkiksi kylmäsavulohta, kasviksia tai erilaisia juustoja ja makeaan suklaata, puolukoita tai murskattuja piparkakkuja.

Lettukestit ystävien kesken 27.01.2014

IsoMitalta Kungsörnen valmiit vohvelit ja letut sekä uskomaton valikoima lisukkeita mousseista, vaahtoihin ja kiisseleihin. Kokeile esimerkiksi kuohkeaa vaahtoa tai moussea ohukaisen kaverina.

Sydänlettu ystävälle 22.08.2013

Ystävänpäivän sesonkituote, Kungsörnen Sydänohukainen, on valmiiksi molemmilta puolilta kullanruskeaksi paistettu herkku.

Kevään juhlien helmet 18.12.2012

Jotain suolaista, jotain makeaa, joitain lainattuja hyviä ideoita ja laadukkaat tuotteet. Poimi reseptit ja kattausideat.

Hyvä ystävänpäiväresepti kestää aikaa 24.01.2012

Hyvä resepti on kuin hyvä ystävä – se on luotettava ja sen pariin voi aina palata. Löysin kymmenisen vuotta vanhan ystävänpäiväksi suunnitellun reseptin. Omenan kanelikaipuu sopii erinomaisesti tarjottavaksi tänäkin vuonna.

Vaasan koululaiset herkuttelivat vohveleilla 24.11.2010

Vaasan kouluilla vietettiin lokakuussa vohvelipäivää. Lihakeiton jälkiruokana tarjottiin Kungsörnen valmiita vohveleita, perinteisesti mansikkahillon kera.

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?