Kastikkeet

Bong. Hienostuneessa maussa mukana 21.08.2017

Hienostuneissa juhlissa mukana. Bong Demi Glace -kastike.

Nyt fondeja myös luomuna! 31.07.2017

Bong Touch of Taste -luomufondit luovat vahvan pohjan monenlaisiin lämpimiin ja kylmiin ruokiin, kastikkeisiin sekä marinadeihin. Tasokkaat raaka-aineet takaavat intensiivisen maun. Luomufondien makuina ovat kasvis, kana ja liha.

UUTUUS: IsoMitta Maissitärkkelys 31.07.2017

Jokaisen keittiön tärkein tuote on nyt myös meidän valikoimassamme. IsoMitta Maissitärkkelys sopii sakeuttamisaineeksi suolaisiin ja makeisiin nestemäisiin ruokiin.

UUTUUSMAKUINA: Café de Paris ja Viisi Pippuria 31.07.2017

Samettinen, vaaleanruskea ja reilusti pippurinen Bong Viiden Pippurin kastike saa makunsa musta-, rosé-, valko-, mauste- ja viherpippurista sekä täyteläisestä punaviinistä. Kastikkeen kermainen pehmeys sekä hienoksi jauhetut pippurit täydentävät esimerkiksi punaisen lihan ja riistan makua.

Ammattilaisten salainen ase 13.02.2017

IsoMitta Paistinkastike on kehitetty ammattikeittiöiden päivittäin vaihtuviin tarpeisiin. Kastikkeen perusohjeen muunneltavuus lisääkin sen käyttömahdollisuuksia.

Taitojen tukena – Bong Punaviinikastike 26.09.2016

Bong-kastikkeet ovat ammattikeittiöiden luotettavia kumppaneita. Klassiset kastikkeet ja hienostuneet maut yhdistyvät tasalaatuiseksi, onnistuneeksi tulokseksi.

Vahvasti liemessä mukana! 23.08.2016

Raaka-aineita korostavat uudet Bong Liemitahnat ovat täynnä hyvää makua. Ne taipuvat sekä kastikkeisiin, keittoihin että pataruokiin – yhtä lailla lounaalla kuin osana tyylikästä illallismenua.

Paistonkestävä, pehmeä täysmajoneesi 81 % 11.05.2016

Chef René Täysmajoneesin täyteläinen maku ja pehmeä koostumus kruunaavat ruoka-annoksen. Kunnon majoneesi on maukasta sellaisenaankin, mutta maustamalla siihen saa helposti esimerkiksi valkosipulisen tai tomaattisen vivahteen.

Parsan paras kaveri, lohen uskollinen kumppani 22.04.2016

IsoMitan Hollandaisekastike on täydellinen pari parsalle. Lisäksi klassikkokastike täydentää kalaruoat pehmeän samettiselle, voin viimeistelemällä maulla.

Klassikkokastike ammattilaisille 19.02.2016

Hyvä kastike kertoo ammattitaidosta. Bong tuo keittiöihin luotettavan Bong Demi Glace -kastikkeen, jolla luot asiakkaillesi hienostuneita, mieleenpainuvia makuelämyksiä.

Tiivis maku, helppo annostelu 25.08.2015

Bong Touch of Taste -fondeissa on intensiivinen maku. Fondeilla viimeistelee ja syventää yhtä lailla kastikkeiden, vuokien ja keittojen kuin muiden ruokien makua.

Pohjia uusille ja vanhoille perinteille 09.12.2014

Nyt on jälleen mahdollista kaivaa esille hyvät, laatikoihin ja arkistoihin hautautuneet reseptit. IsoMitta keitto-/kastikepohjat luovat pohjan perinteisille padoille, keitoille ja kastikkeille, joiden maku syntyy ammattitaidolla.

Vastuu asiakkaan annoksen gluteenittomuudesta on keittiöllä 15.05.2014

IsoMitta jatkaa tuotekehitystyötään vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin: IsoMitan kastikepohjien ja liemiainesten pakkauksiin lisätään gluteeniton-merkintä.

UUTUUS: Luomu Kasvisliemi täydentää Bong-liemisarjaa! 28.01.2014

Luomu- ja lähiruoan kysyntä kasvaa Suomessa merkittävästi. Tähän vastaa Bongin laadukkaiden liemiaineisten sarja uusi, monikäyttöinen Luomu Kasvisliemi.

Pakkausmerkintä takaa gluteenittomuuden 01.10.2013

Vastuu asiakkaan annoksesta on keittiöllä, siksi IsoMitan gluteeniton-merkintä auttaa valitsemaan keliakiaa sairastavalle asiakkaalle turvalliset tuotteet.

Hyvällä kastikkeella on monta tehtävää 04.12.2012

IsoMitalla kastike ei tarkoita ainoastaan annoksen koristajaa tai maun viimeistelijää. Yksi kastikeaines voi samalla olla patojen ja risottojen neste, pastan mehevöittäjä ja vuoan höystö.

Mistä on hyvä kastike tehty? 01.06.2010

Kaikilla meillä on suosikkikastikkeemme – niin perunan, riisin kuin pastankin kaveriksi. Myös vuokaruuat ja piirakat mehevöityvät kunnon kastikkeella.

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?