Bong. Hienostuneessa maussa mukana

16.03.2017

Vahvan ja runsaan makuinen tumma Bong Demi Glace valmistuu sekoittamalla kylmään veteen. Tärkkelyksen annetaan turvota hetken. Joukkoon lisätään esim. freesattua sipulia, yrttejä, kasviksia ja viiniä, jonka jälkeen kastike kuumennetaan.
Bong Demi Glace -kastike on maidoton, laktoositon ja soijaton eikä se sisällä kananmunaa. Yhdestä pakkauksesta valmistuu 2 x 5 litraa valmista kastiketta.

Kokeile resepti:
Portviinikastike >>

8076 Bong Demi Glace
EAN 7322551080762
MeiraNova 1118003
Kespro = EAN

Kevään juhlien suolaiseen ja makeaan. Bong Moussepohja.

LantmännenBong Moussepohja -aineksista syntyvät niin suolaiset kuin makeat mousset sekä täytteet. Mousse valmistuu vaahdottamalla kylmään maitoon. Joukkoon voi lisätä myös kermaa, smetanaa tai creme fraichea. Yhdistä vaahtoon lihaa, kalaa tai kasviksia tai vaihtoehtoisesti suklaata, marjoja tai hedelmiä — riippuen valmistatko suolaista vai makeaa moussea.
Bong Moussepohja-aines on laktoositon ja soijaton eikä se sisällä kananmunaa. Yhdestä pakkauksesta valmistuu 2 x 10 litraa moussea.

Kokeile reseptit:
Savulohimousse
Jalo moussekakku

7049 Bong Moussepohja
EAN 7322551070497
MeiraNova 114328
Kespro = EAN

Tilaa tuotteita >>


Muita kategorioita johon artikkeli liittyy

Tapahtumat - Uutta ja ajankohtaista

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?