Hyvällä kastikkeella on monta tehtävää
04.12.2012IsoMitalla kastike ei tarkoita ainoastaan annoksen koristajaa tai maun viimeistelijää. Yksi kastikeaines voi samalla olla patojen ja risottojen neste, pastan mehevöittäjä ja vuoan höystö. Se saattaa taipua kylmäkastikkeeksi ja lämpimäksi lisukkeeksi.
IsoMitta kastikkeet helpottavat ja nopeuttavat ruoanvalmistusta, mutta jättävät tilaa myös keittiön omille oivalluksille henkilöstöravintolan kotiruokalinjastolta, kouluaterialle ja ravintolaillalliselle. Lopputulos on aina tasaisen laadukas.
Markkinoiden kattavin kastikevalikoima
IsoMitta kastikeainekset on kehitetty suomalaiseen makuun, suomalaisille keittiöille. Säästä työtä ja aikaa terveellisyydestä tinkimättä. Valitse oikeat maut ruokalistalle tai kokoa selkeä perusvalikoima reseptiikan pohjaksi.
Moneksi. Myös kastikkeisiin.
- vuokaruokiin ja muhennoksiin
- patoihin ja pastoihin
- glaseerauksiin
- salaatteihin
- sekä erilaisiin kastikkeisiin.
Kylmien kastikkeiden reseptit löydät tarkentamalla hakua.