Kauniisti esillä

Malja marjoille ja hedelmille 11.09.2014

IsoMitta kiisseli-/keittoaineksissa on 14 marjaisaa ja hedelmäistä makua. Niillä tuot helposti sesongin maut jälkiruokiin ja välipaloihin.

Kesä houkuttelee kokeilemaan vitriinituotteiden koko kirjoa 28.05.2014

Vitriinituotteet käyvät hyvin kaupaksi ympäri vuoden, mutta etenkin kesä on niiden ehdotonta sesonkiaikaa. Runsastäytteiset leivät ja patongit ovat sopivan kevyt lounas tai maittava välipala niin työssä ahertajalle kuin lomalaiselle.

Äkkilähtö makumatkalle maailmalle 28.05.2014

Keittiössämme kohtasivat Etelä-Amerikka ja Välimeri. Joukkoon lisäsimme ripauksen intialaista. Kokosimme valmiit teemaviikon ohjeet ja somisteet.

Järjestä kouluruoan teema! 24.03.2014

Kouluruoka kiinnostaa yhtä lailla päiväkodissa, lounasravintolassa kuin palvelukodissakin. Ideoi ja somista. Täältä valmiit materiaalit.

Lettukestit ystävien kesken 27.01.2014

IsoMitalta Kungsörnen valmiit vohvelit ja letut sekä uskomaton valikoima lisukkeita mousseista, vaahtoihin ja kiisseleihin. Kokeile esimerkiksi kuohkeaa vaahtoa tai moussea ohukaisen kaverina.

Kauden karmivin menu 28.08.2013

Mitä teillä katetaan pöytään halloweenina? Ja miten te sen teette? Pienellä panostuksella tutusta listasta ja ravintolasta saa lavastettua kauhukuppilan.

Sesonkien somisteet 10.01.2013

Lataa sesonkien ruokalistapohjat pääsiäiseen ja halloweeniin.

Koristelu ja lisäkkeet 04.12.2012

Keittojen viimeistely, jatkaminen ja muuntelu on varsin helppoa kolmen vinkin avulla.

Kiisselit jälkiruokiin ja leivontaan 20.01.2011

Rahkan tai kakun maustamiseen, hyytelöihin, pirtelöihin ja muihin juomiin tai vain sellaisenaan jälkiruoaksi.

Mitä kaikkea mousseista ja vaahdoista voisi valmistaa? 20.01.2011

IsoMitalla kuohkeita mousseja on kuutta eri makua, samoin vaahtoja. Monenlaisten jälkiruokien valmistaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Katso vinkit.

Vinkkejä Kaakao- ja Vaniljavanukkaan käyttöön 19.01.2011

Riisivanukkaisiin, kakkujen sidontaan tai paistettavaan täytteeseen. Ja moneen muuhun.

”Sitruunakiisseliä kasviksiin! Mitä ne vielä keksivätkään!” 09.11.2010

– Tulimme tänne unohtamaan, miten olemme tottuneet tekemään asiat, nauroivat pitopalveluyrittäjä Sinikka Hiitola ja Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen emäntä Riikka Nieminen IsoMitan kastikekiertueella.

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?