Kesä houkuttelee kokeilemaan vitriinituotteiden koko kirjoa
28.05.2014
IsoMitta Kiisseliainekset taipuvat vaikkapa terassijuomaksi. Raikas sangria valmistuu helposti IsoMitta Suvimarjat -kiisselistä. Lisää joukkoon glögiä tai mehua, punaviiniä ja paloiteltuja hedelmiä.
Vitriinituotteet käyvät hyvin kaupaksi ympäri vuoden, mutta etenkin kesä on niiden ehdotonta sesonkiaikaa. Runsastäytteiset leivät ja patongit ovat sopivan kevyt lounas tai maittava välipala niin työssä ahertajalle kuin lomalaiselle.
Monipuolinen valikoima, maukkaat tuotteet ja houkutteleva esillepano ovat vitriinimyynnin perusperiaatteita. Laadukkaista raaka-aineista syntyy moneen makuun istuvia täytteitä niin perinteiselle patongille kuin terveelliselle ruisleivälle. Vitriiniin kannattaa panostaa – se herättää ruokahalun, kutsuu pöytään ja käy kauppaa ihan omatoimisesti, myös lomasesongin kuumimpina ruuhkahuippuina!
Kokeile esimerkiksi näitä valloittavia
IsoMitta-reseptejä:
Katkarapu-Anjovistäyte
Lohi-Pinaattitäyte
Raputäyte
Paahdettu paprika-juustomajoneesi
Muista myös Kungsörnen valmiit ohukaiset ja Chef Renen kastikkeet!
Kunsgörnen Pinaattiohukainen, laktoositon
Kunsgörnen Omena-Kaneli ohukainen
Kunsgörnen Mustikkatäytteinen ohukainen
Chef Rene Täysmajoneesi
Chef Rene American kastike