Lue uusin asiakaslehti

Koristelu ja lisäkkeet

04.12.2012

Koristelu ja lisäkkeet

Koristelu ja lisäkkeetKeittojen viimeistely, jatkaminen ja muuntelu on varsin helppoa kolmen vinkin avulla:

Ruokaisuutta keittoon

  • Pieniksi kuutioiksi leikatut ja esivalmistetut vihannes-, kala-, kana- tai lihapalat lisätään valmiiseen kiehuvaan keittoon.
  • Lisukkeiden avulla saadaan helposti vaihtelevuutta ja keitosta tulee käden käänteessä ruokaisampi.

Keitto ja lisuke

  • Keiton kanssa tarjotaan erikseen kylmiä tai lämpimiä lisukkeita, kuten juustoleipiä, pasteijoita, juustotankoja tai vaikkapa tuulihattuja.
  • Hyviä lisukkeita keiton kanssa ovat myös paahtoleipä, sämpylät ja tumma leipä.

Koriste keiton pinnalla

  • Etenkin suurustetut, yksiväriset keitot voidaan koristella juuri ennen tarjoilua hienonnetuilla tuoreyrteillä, juustoraasteella, leipäkrutongeilla tai vispatulla kermalla.
  • Koristelu tarjoaa syöjälle kaunista katseltavaa ja herättää ruokahalua.

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu