Lue uusin asiakaslehti

IsoMitta kastikekiertueella:

”Sitruunakiisseliä kasviksiin! Mitä ne vielä keksivätkään!”

09.11.2010

– Tulimme tänne unohtamaan, miten olemme tottuneet tekemään asiat, nauroivat pitopalveluyrittäjä Sinikka Hiitola ja Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen emäntä Riikka Nieminen IsoMitan kastikekiertueella.

Kastikekiertueella

Sinikka Hiitola (vas.) ja Riikka Nieminen sanoivat hakevansa IsoMitan kastikekiertueelta ideoita ja työintoa.

Pitkän linjan keittiöammattilaiset kertoivat tulleensa IsoMitan kiertueelle hakemaan ideoita ja oivalluksia.
– Uudet jutut tuovat työhön tehoa ja intoa. Sitä jymähtää niin helposti omiin totuttuihin tapoihinsa, Hiitola toteaa.
– Asiakkaat toivovat jatkuvasti uusia juttuja. Maaseutuoppilaitoksessa asutaan kolmen vuoden ajan ja keittiöllä valmistetaan kaikki ateriat. Käytän paljon IsoMitan tuotteita. Täällä muistaa, että ai niin, tuota voisi käyttää noinkin, sanoo Nieminen vieressä.

Eniten Hiitola ja Nieminen kertovat ihmetelleensä IsoMitan Sitruunakiisselin käyttämistä kasvisten marinointiin.
– Itselle ei olisi milloinkaan tullut mieleen. Mitähän ne vielä keksivät, Hiitola toteaa hymyillen.

IsoMitta kiertueella. Lue myös:
Molekyyligastronomiasta keittiöille kilpailuetu »
Ruoasta kiinnostuneella asiakkaalla on tarkka makuaisti »
Isosti apua tuotekehitykseen ja työn suunnitteluun »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu