Keitot

Keittojen annoskoko 10.04.2018

Suunnittele keiton raaka-aineet, olomuoto ja annoskoko sesongin sekä tarjoilun ajankohdan mukaan. Talvella tuhdimpi ruoka tekee kauppansa, kun taas kesällä kevyemmät keitot maistuvat paremmin. Alkuruoaksi riittää vähäisempi määrä kuin pääruoaksi.

UUTUUS: IsoMitta Maissitärkkelys 31.07.2017

Jokaisen keittiön tärkein tuote on nyt myös meidän valikoimassamme. IsoMitta Maissitärkkelys sopii sakeuttamisaineeksi suolaisiin ja makeisiin nestemäisiin ruokiin.

UUTUUSMAKUINA: Café de Paris ja Viisi Pippuria 31.07.2017

Samettinen, vaaleanruskea ja reilusti pippurinen Bong Viiden Pippurin kastike saa makunsa musta-, rosé-, valko-, mauste- ja viherpippurista sekä täyteläisestä punaviinistä. Kastikkeen kermainen pehmeys sekä hienoksi jauhetut pippurit täydentävät esimerkiksi punaisen lihan ja riistan makua.

Herkullista hetkessä! 02.01.2017

IsoMitta Keittoaineksista valmistuu nopeasti lämmin ateria, alkukeitto juhlaruoalle tai lempeä iltapala. Keittoainekset sopivat erinomaisesti myös laatikkoruokien, patojen ja muhennosten makujen perustaksi.

Vahvasti liemessä mukana! 23.08.2016

Raaka-aineita korostavat uudet Bong Liemitahnat ovat täynnä hyvää makua. Ne taipuvat sekä kastikkeisiin, keittoihin että pataruokiin – yhtä lailla lounaalla kuin osana tyylikästä illallismenua.

Maku vahvalla pohjalla 31.12.2015

IsoMitan Juusto-vihanneskeitto on ammattikeittiöille suunniteltu, monipuoliseen käyttöön tarkoitettu vähälaktoosinen keittoainespakkaus. Yhdestä pakkauksesta 2 x 10 litraa valmista keittoa.

Tiivis maku, helppo annostelu 25.08.2015

Bong Touch of Taste -fondeissa on intensiivinen maku. Fondeilla viimeistelee ja syventää yhtä lailla kastikkeiden, vuokien ja keittojen kuin muiden ruokien makua.

UUTUUS: Luomu Kasvisliemi täydentää Bong-liemisarjaa! 28.01.2014

Luomu- ja lähiruoan kysyntä kasvaa Suomessa merkittävästi. Tähän vastaa Bongin laadukkaiden liemiaineisten sarja uusi, monikäyttöinen Luomu Kasvisliemi.

Keittotyypit ja valmistus 04.12.2012

Kansanomaisille keitoille tunnusomaisia piirteitä ovat sakeus ja raaka-aineiden runsaus. Raaka-aineet ovat edullisia ja niitä käytetään runsaasti.

Keittojen historia 04.12.2012

Keitto on luultavasti ihmiskunnan kaikkein vanhimpia ruokia. Oletettavasti ensimmäinen ylöskirjoitettu keittoresepti, ohrakeitto, esiintyi ensimmäisessä keittokirjassa jo 1500-luvulla.

Keitto-oivalluksia isolla mitalla 10.01.2012

Tutut IsoMitta keittoainekset ovat huomattavasti monipuolisempia raaka-aineita kuin vain keittoja: ne tuovat makua, rakennetta ja väriä esimerkiksi vuokaruokiin, piiraisiin ja patoihin.

Kulhollinen kuumaa, lusikallinen lämpöä 14.01.2010

Aterian alkuun, pääruoaksi tai lounaaksi. Keitto valmistuu hetkessä ja lämmittää keskitalvella. IsoMitan muuntuvilla keittoaineksilla luot valinnanvaraa ja vaihtelua ruokalistalle.

Pakkassoppaa Tunturihotellilla 11.01.2010

Raikas ilma ja luminen luonto, tunturit, ladut sekä ulkoilureitit herättelevät ruokahalun. Saariselällä Café Gielas houkuttelee ulkoilijoita pistäytymään pakkassopalle. Hyvä keitto lämmittää mieltä myöden. Keittobuffet täydentää Saariselän lounastarjontaa

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?