Keitto-oivalluksia isolla mitalla

10.01.2012

Keittokausi on parhaimmillaan. Tutut IsoMitta keittoainekset ovat huomattavasti monipuolisempia raaka-aineita kuin vain keittoja: ne tuovat makua, rakennetta ja väriä esimerkiksi vuokaruokiin, piiraisiin ja patoihin.

Kokeile Isomitta Katkarapukeitto -aineksia kylmäsavulohi-katkarapukeittoon tai kirjolohipihveihin. IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset sopivat muun muassa piirakkatäytteeseen! IsoMitta keittoainekset sopivat useisiin erityisruokavalioihin. Keittojen perusvalmistus on suurusteena veteen. 

Liemeksi, maun antajaksi 

Risottoihin ja pastavuokiin IsoMitta keitot ovat erinomaisia liemiä, esimerkiksi IsoMitta Keittiö kasvirasvasekoitteen (15 %) kanssa. Kermaan verrattuna tällainen liemi on varsin edullinen. Käytä IsoMitta Juustokeitto -aineksia Kasvisrisottoon tai lisää aineksilla juustoista makua perinteiseen makaronilaatikkoon.

Keittoaineksilla maustetaan myös erilaiset massat, taikinat ja pateet.

Lisää keittoreseptejä »

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?