Keitto-oivalluksia isolla mitalla
10.01.2012Keittokausi on parhaimmillaan. Tutut IsoMitta keittoainekset ovat huomattavasti monipuolisempia raaka-aineita kuin vain keittoja: ne tuovat makua, rakennetta ja väriä esimerkiksi vuokaruokiin, piiraisiin ja patoihin.
Kokeile IsoMitta Katkarapukeitto -aineksia kylmäsavulohi-katkarapukeittoon tai kirjolohipihveihin tai piirakkatäytteiseen. IsoMitta keittoainekset sopivat useisiin erityisruokavalioihin. Keittojen perusvalmistus on suurusteena veteen.
Liemeksi, maun antajaksi
Risottoihin ja pastavuokiin IsoMitta keitot ovat erinomaisia liemiä, esimerkiksi IsoMitta Keittiö kasvirasvasekoitteen (15 %) kanssa. Kermaan verrattuna tällainen liemi on varsin edullinen. Käytä IsoMitta Juustokeitto -aineksia Kasvisrisottoon tai lisää aineksilla juustoista makua perinteiseen makaronilaatikkoon.
Keittoaineksilla maustetaan myös erilaiset massat, taikinat ja pateet.