Kulhollinen kuumaa, lusikallinen lämpöä

14.01.2010

Aterian alkuun, pääruoaksi tai lounaaksi. Keitto valmistuu hetkessä ja lämmittää keskitalvella. IsoMitan muuntuvilla keittoaineksilla luot valinnanvaraa ja vaihtelua ruokalistalle.

IsoMitta keittoainekset sisältävät jo valmiiksi herkullisten keittojen ainekset, kuten runsaasti vihanneksia ja mausteita. Valmiiseen keittoon voi lisätä esimerkiksi juustoja, yrttejä, lihaa, kasviksia tai täyteläistä kasvirasvasekoitetta. Lopputulos on tasalaatuinen ja onnistuu varmasti. Lisäksi IsoMitta tarjoilee markkinoiden laajimman makuvalikoiman, 14 erilaista keittoa.

Laatikoihin, patoihin tai vaikka piiraisiin

IsoMitta Kukkakaalikeiton, Katkarapukeiton, Peruna-Purjokeiton ja Parsakaalikeiton reseptit on uudistettu. Makuihin kiinnitettiin erityistä huomiota. Esimerkiksi IsoMitta Kukkakaalikeitto -ainesten reseptissä vihannesten määrää lisättiin merkittävästi. Monet keittoainekset ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia. Sarjassa on myös gluteenittomia ja vähärasvaisia keittoja sekä vaihtoehtoja kasvisruokailijoille.

IsoMitta Kukkakaalikeitto
8846, EAN: 7322551088461, Kespro = EAN, Meira Nova: 110316, T-koodi: 144360

IsoMitta Katkarapukeitto
8848, EAN: 7322551088485, Kespro = EAN, Meira Nova: 100318, T-koodi: 144337

Takaisin edelliselle sivulle

Kouluruokakilpailu on käynnissä!

Keväällä 2018 ratkeaa, missä syödään Suomen parasta kouluruokaa. Valtakunnallisessa koulukeittiöiden ammattilaisten kilpailussa nostetaan kouluruoka kunniaan ja tuotetaan uusia suosikkireseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Tutustu kilpailuun >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?