Teemaviikon suunnitelma on valmiina. Lähde mukaan! Matkanjärjestäjänä toimii IsoMitta.
Äkkilähtö makumatkalle maailmalle
28.05.2014
Keittiössämme kohtasivat Etelä-Amerikka ja Välimeri. Joukkoon lisäsimme ripauksen intialaista. Kokosimme valmiit teemaviikon ohjeet ja somisteet. Valitse teemaviikkosi reseptit ja kysy somistuspakettia IsoMitan edustajaltasi!
Tulosta valmis ruokalista tästä. Ja nimeä annokset teeman mukaan!
JÄLKKÄREITÄ INKOJEN AARTEISTA INTIAN ERIKOISUUKSIIN
Sitruunainen ananasmalja
Inkaleivos
Mustaherukka-vadelmaviettelys
Mangolassi
Bombayn hedelmähoukutus
Kungsörnenin Ohukainen tai Laktoositon ohukainen ja sitruunalohkon mehu sekä ruokosokeria ripoteltuna letunpäälle.