Pääruoat

Parsan paras kaveri, lohen uskollinen kumppani 22.04.2016

IsoMitan Hollandaisekastike on täydellinen pari parsalle. Lisäksi klassikkokastike täydentää kalaruoat pehmeän samettiselle, voin viimeistelemällä maulla.

Klassikkokastike ammattilaisille 19.02.2016

Hyvä kastike kertoo ammattitaidosta. Bong tuo keittiöihin luotettavan Bong Demi Glace -kastikkeen, jolla luot asiakkaillesi hienostuneita, mieleenpainuvia makuelämyksiä.

Suolaista ja makeaa 14.10.2015

Moussepohja valmistuu helposti vatkaamalla kylmään nesteeseen. Valmiin moussen voi maustaa haluamakseen: suolaiseen esimerkiksi kylmäsavulohta, kasviksia tai erilaisia juustoja ja makeaan suklaata, puolukoita tai murskattuja piparkakkuja.

UUTUUS: Laktoositon Perunasose kylmävalmistukseen 23.09.2015

Esivalmista, mausta asiakkaillesi, säilytä, kuljeta ja kypsennä tarjolle. IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose soveltuu sellaisenaan moneen erityisruokavalioon.

Tiivis maku, helppo annostelu 25.08.2015

Bong Touch of Taste -fondeissa on intensiivinen maku. Fondeilla viimeistelee ja syventää yhtä lailla kastikkeiden, vuokien ja keittojen kuin muiden ruokien makua.

Kevyempi uutuus 14.08.2015

Uusi, keveämpi vaihtoehto tuli majoneesiperheeseen. Chef René Kevytmajoneesi 30 % vastaa kevyttuotteiden jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

Pohjia uusille ja vanhoille perinteille 09.12.2014

Nyt on jälleen mahdollista kaivaa esille hyvät, laatikoihin ja arkistoihin hautautuneet reseptit. IsoMitta keitto-/kastikepohjat luovat pohjan perinteisille padoille, keitoille ja kastikkeille, joiden maku syntyy ammattitaidolla.

Vastuu asiakkaan annoksen gluteenittomuudesta on keittiöllä 15.05.2014

IsoMitta jatkaa tuotekehitystyötään vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin: IsoMitan kastikepohjien ja liemiainesten pakkauksiin lisätään gluteeniton-merkintä.

Listanousijana kouluruoka! 12.10.2012

Mitkä ovat teidän koulunne suosituimmat ruoat? Nyt on aika poimia ensimmäisen valtakunnallisen kouluruokakilpailun sato. Kisa tuotti uusia reseptejä kaikkien Suomen koulujen käyttöön.

Suunnittele syksyn kouluruokaviikko! 15.08.2012

Tarjoa Suomen parasta kouluruokaa! Ensimmäinen kouluruokakisa tuotti parikymmentä uutta suosikkireseptiä koulukeittiöiden käyttöön. Suunnittele syksylle teemaviikko.

Puhtaat liemiainekset uudistavat makumaailmaa 19.10.2011

Vihdissä otettiin käyttöön Bong-lisäaineettomat liemet, jotka eivät sisällä lisättyä natriumglutamaattia. Samalla käytiin läpi reseptiikkaa sekä keittojen ja kastikkeiden maustamista.

UUTTA: Lantmännen kasvispihvit ja ohukaiset 30.09.2011

Kasvisherkkuja ja jälkiruokien klassikoita

Paikalliset maut ja näyttävät buffetit erottavat Kalajoen kesän perhekohteiden tarjonnasta 17.05.2011

Keittiöpäällikkö Jari Ruonakoski haluaa, että kesävieraat palaavat Kalajoen ravintoloihin paikallisten makujen ja runsaiden buffettien äärelle.

Mitä on vaalea kuitupasta? 09.11.2010

IsoMitan valikoimaa täydentävä Kungsörnen vaalea kuitukierrepasta näyttää aivan tavalliselta vaalealta pastalta ja maistuu vähintäänkin yhtä hyvältä, mutta siinä on reilusti kuitua.

IsoMitta on vahvasti liemessä mukana 18.10.2010

IsoMitta liemiainekset -sarjassa on ruoanlaiton perusmaut: Kala-, Kana-, Kasvis- ja Lihaliemi. Ne antavat makua niin keittoihin, kastikkeisiin, patoihin, vuokiin kuin vaikka lisäkeriisin tai couscousin keitinveteen.

Monenlaisia asiakkaita, samanlaista keittiötyötä 01.06.2010

Keittiössä porisevat tänään kastikkeet. Turkulaisen päiväkodin lautasia koristaa kaunis kanakastike, kun sairaalassa tarjotaan kiiltävää naudanliha-kasviskastiketta perunan kanssa.

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?