Lue uusin asiakaslehti

Pääsiäismenun makein kohta

12.10.2015

Poimi pääsiäisviikkojen jälkiruokalistalle pashaa ja mousseja, kakkuja, vanukkaita ja juomia.

Pashaa

Pashan pohja valmistuu helposti IsoMitta Vaahtoutuvaan Vaniljakastikkeeseen 9 % ja maitorahkaan. Pashan vaihtoehdoiksi listalla on otettu Pääsiäispusu, joka on tehty IsoMitta Valkosuklaamousseen. Vohvelin kanssa tarjoillaan mangovaahtoa.

Kevennetty pasha
Pasha, vanhanaikainen
Pääsiäispusu

Vanukasta, sorbettia, vaahtoa ja moussea

Vaihtoehto pashalle ja rahkalle. IsoMitan vaahto-, kiisseli- ja vanukasaineksista loihdit pääsiäisen uudet jälkiruoat.

Ananasvanukas
Keväinen mango-sitruunamousse
Mangovaahto ja vohveli
Sitruunavaahto, perusohje
Pääsiäisen hedelmärae
Pääsisäisrahka
Tropiikin rahkavaahto
Aurinkovanukas

Juomat

Sitruuna-inkiväärigranité, jäinen ja raikas juoma, valmistuu hetkessä limonadista ja IsoMitta Sitruunakiisselista. Myös Intialaisen keittiön keltaiset juomat valloittavat pääsiäisen jälkkäripöydän.

Sitruuna-inkiväärigranité
Sitruunalassi
Mangolassi
Pääsiäispirtelö

Passionkakku ja muut pääsiäispöydän tähdet

Passionkakku valmistuu helposti: Bong Moussepohja-aineksista ja maidosta tehty vaahto maustetaan passionpyreellä ja sokerilla. Kokonaisuus hyydytetään tummalle vetopohjalle. Koristele pääsiäisaiheilla. Kokeile myös muut herkulliset kakut, piirakat ja marjaherkut.

Passionkakku
Pääsiäiskakku
Pääsiäisen rahka-omenapiirakka
Pääsiäisen aprikoositorttu
Makeat muffinsit

Oivallus! Kuorruta muffinseista kuppikakkuja valitsemallasi IsoMitta mousseaineksella.

tipuleivokset

Passionkakkumassasta valmistuvat myös pääsiäistiput! Pursota leivospohjalle tipun keskiosa ja pää. Hyydytä IsoMitta Mangokiisseli liivatteella ja kuorruta tiput. Silmät ja nokka voivat olla esimerkiksi pippureita ja tähtianista.

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu