Pääsiäismenun makein kohta
12.10.2015Poimi pääsiäisviikkojen jälkiruokalistalle pashaa ja mousseja, kakkuja, vanukkaita ja juomia.
Pashaa
Pashan pohja valmistuu helposti IsoMitta Vaahtoutuvaan Vaniljakastikkeeseen 9 % ja maitorahkaan. Pashan vaihtoehdoiksi listalla on otettu Pääsiäispusu, joka on tehty IsoMitta Valkosuklaamousseen. Vohvelin kanssa tarjoillaan mangovaahtoa.
Kevennetty pasha
Pasha, vanhanaikainen
Pääsiäispusu
Vanukasta, sorbettia, vaahtoa ja moussea
Vaihtoehto pashalle ja rahkalle. IsoMitan vaahto-, kiisseli- ja vanukasaineksista loihdit pääsiäisen uudet jälkiruoat.
Ananasvanukas
Keväinen mango-sitruunamousse
Mangovaahto ja vohveli
Sitruunavaahto, perusohje
Pääsiäisen hedelmärae
Pääsisäisrahka
Tropiikin rahkavaahto
Aurinkovanukas
Juomat
Sitruuna-inkiväärigranité, jäinen ja raikas juoma, valmistuu hetkessä limonadista ja IsoMitta Sitruunakiisselista. Myös Intialaisen keittiön keltaiset juomat valloittavat pääsiäisen jälkkäripöydän.
Sitruuna-inkiväärigranité
Sitruunalassi
Mangolassi
Pääsiäispirtelö
Passionkakku ja muut pääsiäispöydän tähdet
Passionkakku valmistuu helposti: Bong Moussepohja-aineksista ja maidosta tehty vaahto maustetaan passionpyreellä ja sokerilla. Kokonaisuus hyydytetään tummalle vetopohjalle. Koristele pääsiäisaiheilla. Kokeile myös muut herkulliset kakut, piirakat ja marjaherkut.
Passionkakku
Pääsiäiskakku
Pääsiäisen rahka-omenapiirakka
Pääsiäisen aprikoositorttu
Makeat muffinsit
Oivallus! Kuorruta muffinseista kuppikakkuja valitsemallasi IsoMitta mousseaineksella.
Passionkakkumassasta valmistuvat myös pääsiäistiput! Pursota leivospohjalle tipun keskiosa ja pää. Hyydytä IsoMitta Mangokiisseli liivatteella ja kuorruta tiput. Silmät ja nokka voivat olla esimerkiksi pippureita ja tähtianista.