Salaatit

Kevyempi uutuus 14.08.2015

Uusi, keveämpi vaihtoehto tuli majoneesiperheeseen. Chef René Kevytmajoneesi 30 % vastaa kevyttuotteiden jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

Maailman maut salaattilautasella 19.12.2012

Lounaaksi, noutopöytään, lisukkeeksi. Salaatti on monimuotoisuudessaan kestosuosikki. IsoMitta on kehittänyt nopeasti valmistuvat perussalaatinkastikereseptit. Kokeile myös salaattiohjeet, joihin ruokaisuutta tuovat juusto, peruna, pasta ja broileri.

VIDEO: Yrtti-valkosipulikastike salaatille 04.12.2012

Raikas, yrttinen ja valkosipulinen salaatinkastike valmistuu hetkessä IsoMitta Sitruunakiisseliaineksista ja IsoMitta Italialainen Yrtti -kylmäkastikeaineksista. Yhdistä ja sekoita voimakkaasti.

Raikasta salaattia, herkullista kastiketta 01.06.2010

Suosittu lounas, kevyt lisuke sekä noutopöydän raikas suosikki. Raikas kesäinen salaattipöytä houkuttelee keveydellä ja kauden kasviksilla.

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?