Vahvasti mukana keittiöiden arjessa

IsoMitta-suurkeittiöpalvelu auttaa päivittäisen työn suunnittelussa tarjoten tukea, tietoa, koulutusta ja reseptejä: kaikkea, mikä uudistaa, virkistää ja helpottaa jokapäiväistä työtä.

Palvelemme asiakkaitamme säilyttämällä paikkamme ruokatrendien aallonharjalla ja kehittämällä tuotteitamme suomalaisten keittiöiden tarpeisiin. Uudistamme tuotevalikoimaamme ja vastaamme sekä lainsäädännön vaatimuksiin, erikoisruokavalioiden yleistymiseen että ruokailijoiden entistä tiedostavampiin toiveisiin. Olemme muun muassa panostaneet uusiin luomutuotteisiin palvellaksemme entistä paremmin ravintola-asiakkaitamme. Suurkeittiöille tarjoamme paitsi tuotteita, myös tukea uusien tuotantomenetelmien käyttöönottamiseen.

Me kaikki isomittalaiset olemme keittiötyön ammattilaisia. Ymmärrämme erilaisten keittiöiden ja ravintoloiden toimintaa. Siten pystymme parhaiten tukemaan ammattilaisten työtä.

Ota yhteyttä – me autamme!

IsoMitta-suurkeittiöpalvelu 

Käyntiosoite: 
Valimotie 5 PL 241, 
01531 Vantaa 

Katso osoite kartalta >
Yhteydenottolomake >

Yhteistyössä:

yhteistyössä

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?