< Kysymyksiä ja vastauksia

Fondit

Mitä fondit oikeastaan ovat?

Fondit ovat tiivistettyjä, nestemäisiä ja helppokäyttöisiä makujen tehostajia. Keittämällä niihin on saatu herkullinen ja voimakas maku. Fondit sopivat hyvin keittoihin, kastikkeisiin, patoihin ja marinadeihin.

IsoMitan Touch of Taste -fondisarjaan kuuluvat Kala-, Kana-, Kasvis-, Riista-, Hummeri-, Häränliha- ja Ruskea Vasikanfondi. Liha- ja Kasvisfondeista on valikoimassa myös luomuvaihtoehdot.

Fondit säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä, suositellaan säilytettäväksi avattuna kylmiölämpötilassa (+4 - +8 °C). Parasta ennen -merkintä etiketissä.

Lisätietoa aromeista >
Lue myös arominvahventeista ja hiivauutteesta >

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa

Joensuun Enon koulu, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, voitti neljännen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Helsingin Messukeskuksessa Gastro-messuilla käydyssä finaalissa.

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?