< Kysymyksiä ja vastauksia

Fondit

Mitä fondit oikeastaan ovat?

Fondit ovat tiivistettyjä, nestemäisiä ja helppokäyttöisiä makujen tehostajia. Keittämällä niihin on saatu herkullinen ja voimakas maku. Fondit sopivat hyvin keittoihin, kastikkeisiin, patoihin ja marinadeihin.

IsoMitan Touch of Taste -fondisarjaan kuuluvat Kala-, Kana-, Kasvis-, Riista-, Hummeri-, Häränliha- ja Ruskea Vasikanfondi. Liha- ja Kasvisfondeista on valikoimassa myös luomuvaihtoehdot.

Fondit säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä, suositellaan säilytettäväksi avattuna kylmiölämpötilassa (+4 - +8 °C). Parasta ennen -merkintä etiketissä.

Lisätietoa aromeista >
Lue myös arominvahventeista ja hiivauutteesta >

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?