Strindbergin pihvi ja ranskalainen sinappikastike

Annoksia: 20 kpl

Annoskoko: 280 g

Määrä: 5,6 kg

0,150 L Ruokaöljy
0,180 KG Sipuli
0,004 KG Maustepippuri, jauhettu
0,150 KG Sokeri
1,500 L Vesi
0,300 KG Bong Espagnolekastiketiiviste
0,180 KG Ranskalainen sinappi

Hienonna sipuli ja kuullota kasarissa öljyssä yhdessä maustepippurin kanssa. Lisää sokeri ja anna sen sulaa. Kaada kasariin vesi, kuumenna ja lisää Bong Espagnole kastiketiiviste sekoittaen joukkoon. Anna hautua pari minuuttia, sekoita joukkoon sinappi.

3,000 KG Naudan sisäfilee
0,200 KG Ranskalainen sinappi
0,300 KG Sipuli

Leikkaa pihviliha 150 g suuruisiksi annospihveiksi. Sivele pihvin toinen puoli sinapilla. Hienonna sipuli ja jaa pihvien päälle, paina niin, että sipulit kiinnittyvät sinappiin. Paista pihvit runsaassa rasvassa ensin sinappipuoli alaspäin 2-3 min., käännä sitten varovasti ja paista toiselta puolelta, kunnes liha on puolikypsää. Tarjoa pihvien kanssa sinappikastiketta ja esim. purjo-perunoita.

Klikkaa ja lähetä meille viesti »