Maidoton kalakeitto

Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 7,5 kg

4,000 L Vesi
0,003 KG Maustepippuri, kokonainen
0,001 KG Mustapippuri, rouhittu
1,000 KG Peruna, yleis-, tuore
0,600 KG Keittojuures, pakaste

Keitä kuutioitu peruna sekä keittojuures miltei kypsäksi mausteiden kanssa.

1,500 KG Pakastekala (sei, puna-ahven, kampela)
0,400 KG IsoMitta Kala kastike-/keittopohja-ainekset
1,000 L Vesi
Suola

Suurusta keitto veteen sekoitetulla pohja-aineksilla. Paloittele kalat ja lisää kiehuvaan keittopohjaan. Kypsennä noin 5 -10 minuuttia. Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

0,020 KG Tilli, tuore
0,150 L Touch of Taste Kalafondi

Lisää Kalafondi ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarkista maku.

Tulosta resepti

Kouluruokakisan voitto Kotkaan!

Kotkan joukkueessa kilpailivat Jaana Huuhka, Susanna Olkkonen ja Lenni Marttila. Kotkalaisten voittoisa menu koostui lempeästä savulohikeitosta, värikkäästä kasvispaistoksesta ja lihapullakastikkeesta kiharapastan kera. Juhlajälkiruokana tuomaristolle tarjoiltiin mehevää mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera.

Katso kaikki finaalireseptit >

Luotetut, tutut tuotemerkit suurkeittiöille ja ravintoloille
Etsitkö reseptejä kotikeittiöön?