Lue uusin asiakaslehti

Esittelyssä isomittalaiset

 

Ari Korte

Ari Korte johtaa sydämellä

Empaattinen. Mies, joka tuntee kaikki. Pitkän kokemuksen tuomaa pelisilmää. Myyntimiesten kärkikaartia. Tilannetajua. Näillä sanoilla GB Foods Suomen suurkeittiöpuolen liiketoimintajohtaja Ari Korten alaiset kuvailevat esimiestään. Kaksi vuosikymmentä saman työnantajan leivissä on vienyt Korten nykyiseen asemaansa tiiminsä esimieheksi ja opettanut työstä, alasta ja työntekijöistä hyvin paljon.

Lue lisää »

Jere Uro

Suuren sydämen ja luottamuksen myyntimies

Avainasiakaspäällikkö Jere Uro on virallisesti keski-ikäinen myyntimies – tunnusmerkkeinä kaksiteholasit, laaja-alainen kokemus sekä sopivasti hioutuneet särmät. Myyntiä hän on rakastanut aina. Se on elannon lisäksi antanut elämälle pääomana laajan ihmisverkoston, jonka arvoa ei voi rahassa mitata.

Lue lisää »

Jutta Kontinen

Jutta Kontinen uskaltaa ajatella laatikon ulkopuolella

Aina iloinen, ideoita pursuava, rohkea ja äärettömän ammattitaitoinen Brand & Training Manager Jutta Kontinen on toiminut nykyisessä työssään vuodesta 2017. Sitä ennen työkokemusta on kertynyt niin ravintolakokkina kuin julkisella puolella suunnittelijana ja asiantuntijana.

Lue lisää »

Nina Behm

Keittiöalan konkari asiakkaiden apuna

IsoMitan Tampereen, Turun ja Pohjanmaan alueiden asiakkuuspäällikkö Nina Behm on viihtynyt työssään yli kymmenen vuotta. Työ asiakkaineen on niin mukavaa, ettei Nina aina erota onko hän töissä vai vapaalla. Innostava ammatti vaatii luovuutta ja asiantuntemusta.

Lue lisää »

Päivi Vaulamo

Uusien näkökulmien avulias ammattilainen

Kun Päivi Vaulamo siirtyi kokonaan eri alalta ja pöydän toiselta puolelta Key Account & Tender Manageriksi, tarvittiin neuvottelutaitojen kokenutta konkaria, hinnoittelu- ja excel- työskentelyn virtuoosia – sekä sopivia sattumuksia onnenkantamoisineen. Nyt hänestä tuntuu kuin olisi ollut alalla aina. Monipuolisessa työssä parasta ovat ne tavalliset päivät, joiden sisältö onkin ihan muuta mitä piti.

Lue lisää »

Sami Järvinen

Asiakaskohtaamisten ja tuotesalkun erikoismies

Asiakkuuspäällikkö Sami Järvisen tehtävä on kertoa IsoMitan ilosanomaa ympäri Itä-Suomen: tarjota ratkaisuja, ideoida, luoda uusia kontakteja sekä pitää nykyisistä asiakkaista parempaa kuin hyvää huolta. Myyntisalkkunsa hän kantaa tuotteistaan ylpeänä ja selkä suorana.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu