Lue uusin asiakaslehti

Esittelyssä isomittalainen:

Ari Korte johtaa sydämellä

Empaattinen. Mies, joka tuntee kaikki. Pitkän kokemuksen tuomaa pelisilmää. Myyntimiesten kärkikaartia. Tilannetajua. Näillä sanoilla GB Foods Suomen suurkeittiöpuolen liiketoimintajohtaja Ari Korten alaiset kuvailevat esimiestään. Kaksi vuosikymmentä saman työnantajan leivissä on vienyt Korten nykyiseen asemaansa tiiminsä esimieheksi ja opettanut työstä, alasta ja työntekijöistä hyvin paljon.

Empaattisuus ja välittäminen tihkuu myös miehen omista sanoista:

– Kun teen päätöksiä, tiedostan niiden koskettavan kaikkia työntekijöitämme ja joskus jopa heidän perheitään. Minun tehtäväni on tampata sitä umpihankea työntekijöiden edestä, jotta suksi luistaisi paremmin eikä tarvitsisi lumikengillä tarpoa. 

– Vuodet alalla ovat opettaneet ennen kaikkea sen, että meillä pitää olla hauskaa työtä tehdessä eikä tarvitse puristaa otsasuoni pullistellen kauhanvartta. Toiseksi olen ymmärtänyt, ettei hyvä johtajuus tarkoita sitä, että itse osaisi kaiken ja tietäisi kaikesta kaiken, vaan luottaa tiimin taitoon. 

– Meillä saa nauraa ja yhdessäolo on tärkeää! 

Kun asiakkaista välitetään aidosti

Ari Korten kattava ja laaja työhistoria myynnin eri tehtävissä auttaa hallitsemaan kokonaisuutta. Hän ymmärtää asioiden vaikutukset toisiinsa, tuntee asiakkaiden toimintatavat ja arjen sekä tekee työtä sydämellä. Sama empaattisuus, mikä välittyy työkavereiden ja alaisten suhteen, näkyy myös asiakkaiden huolehtimisesta.

– Asiakkaiden haasteista tulee meidän haasteitamme, otamme ne omaksemme, autamme ja etsimme ratkaisua yhdessä. Haluamme helpottaa asiakkaan arkea. 

– IsoMitan tuotteissa laatu menee aina hinnan edelle. Pystymme seisomaan selkä suorana tuotteidemme takana. Ne ovat todella hyviä ja auttavat aidosti asiakkaitamme. Tuotteidemme laadukkuus on itse asiassa yksi syy, miksi olen viihtynyt työssäni niin hyvin ja pitkään. 

Vapaa-ajalta vauhtia omaan työhön

Vauhdin hurma värittää Ari Korten vapaa-aikaa, jonka hän viettää hevosten ja toisen työn parissa. Alun perin kesätöissä Vermon raviradalla aloittanut Korte on nyt jo yli 40 vuotta käynyt päätyönsä ohella Vermon raviradalla töissä. Nykyisin Korte kouluttaa asiakkaita ja tulevia totopelaajia ravin saloihin sekä vastaa myös Vermon pelihenkilöstöstä ja toto-osaston toimivuudesta ravien aikana.

– Työt tukevat toisiaan. Raviradalla olen jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden eli ravi-totopelaajien kanssa. Vedän koulutuksia asiakkaille ja tiedän, miten ihmisiä temmataan mukaan ja kipinä sytytetään. Sama toimii niin johtoryhmän palavereissa kuin tiimini kanssa keskustellessa.

Kakkostyö muuttui koko perheen yhteiseksi harrastukseksi ja neljän hevosen osaomistajuudeksi. Korten luja sitoutuminen asioihin näkyy niin pitkässä työurassa samassa työpaikassa, vuosikymmeniä kestäneessä harrastuksessa sekä luottamukseen perustuvista asiakassuhteista ja uskosta alaisiinsa. 

Asiakaspalvelu