Lue uusin asiakaslehti

Esittelyssä isomittalainen:

Asiakkaan saappaissa 20 vuotta

Esa Ahonen toimii asiakkuuspäällikkönä Uudenmaan alueella. Etelä-Suomea kiertävän Esan kohteisiin kuuluvat niin kunnalliset ja yksityiset ravintolat kuin hotellit tai muut ruokapalveluyritykset.

– Asiakkaat tietävät, että minulla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Luottamus ammattitaitooni on korkea ja minulle soitetaan myös kysymyksissä, jotka eivät suoraan liity meidän tuotteisiimme, Esa kertoo. 

Samassa asemassa toimineena Esa ymmärtää ammattikeittiössä vastaan tulevia erilaisia tilanteita erinomaisesti. 

– Hätätilanteessa olen vienyt asiakkaalle tarvittavan tuotteen omalla autolla, kun kuorma ei ole vielä tullut. Arjen tilanteissa auttaminen on tämän työn suola. 

Helpottamassa keittiöammattilaisten työtä

Uudenmaan alueella keittiöitä on laidasta laitaan. Osan asiakkaista hän on perinyt yritykseen tullessaan ja uusia tulee toki myös. Esa esittelee käynneillään olemassa olevia ja uusia IsoMitan tuotteita sekä auttaa ratkaisemaan asiakkaiden arjen tarpeita. 

– Esimerkiksi koulun keittiöllä voi olla maukas ja lasten suosima resepti, joka on työläs ja monivaiheinen toteuttaa. Mietimme yhdessä työvaiheita poistavia tai nopeuttavia ratkaisuja, kuten erilaisia raaka-aineita, Esa kertoo.  

Julkisella puolella tarjouskilpailut ja päätökset vievät vähän enemmän aikaa, yksityinen ravintola voi puolestaan ottaa uuden tuotteen käyttöön vaikka jo seuraavana päivänä. Hyvän maun lisäksi helppokäyttöisyys, laktoosittomuus ja gluteenittomuus ovat nykypäivänä itsestäänselvyyksiä tuotteiden valinnassa. 

– Arjen helpottaminen on tärkeää. On paljon järkevämpää, kun kaapissa on yksi raaka-aine josta syntyy jopa kymmenen erilaista jälkiruokaa, kuin päinvastoin. Tässä ammatissa parasta on nimenomaan tämän tyyppinen ongelmanratkaisu ja asiakaspalvelu. 

Hyvät ideat jaetaan työkavereiden kanssa

Parinkymmenen vuoden kokemus eri keittiöalan ammateissa on rikastuttanut Esan monipuolista osaamista. CV:stä löytyy niin keittiömestarin kuin apulaiskeittiömestarin hommia kahviloista, hotelleista ja ravintoloista – aina Australiasta ja Irlannista asti. 

– Nuorena veri veti maailmalle. Irlannissa oli kova pula keittiöhenkilökunnasta ja suuntasin töihin Irlantiin. Vieläkin muistan, kuinka vaikea murteesta oli aluksi saada selvää, Esa nauraa. 

Koulutuksen ja kokemuksen lisäksi myös työkavereista on apua asiakkaiden arkea helpottavien ratkaisujen pohdinnassa. Kollegat tapaavat myyntikokouksissa ja juttelevat puhelimessa. 

– Sparrailen paljon avainasiakkuuspäällikkö Johan Tuomisen kanssa. Intohimo ruoanlaittoon ja siihen liittyviin kysymyksiin on hiipinyt arkeeni uudestaan, kun en enää itse valmista ruokaa ammatikseni. Nykyään tulee kokkailtua perheelle iltaisin ja viikonloppuisin.

Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka