Lue uusin asiakaslehti

Esittelyssä isomittalainen:

Tyyni luonne valttikorttina

IsoMitalla jo parin vuosikymmenen ajan viihtynyt Front Office Agent Pirkko Lahtinen vastaa yrityksen tilaushallinnosta ja Suomen jaoston varaston hallinnoinnista. Kattava työnkuva pitää sisällään muuan muassa tilausten käsittelyn, toimitukset, laskutuksen sekä asiakkaiden reklamaatiot. Pirkolla on valtava määrä kokemusta logistiikan alalta, jolla hän on työskennellyt oikeastaan koko ikänsä.

Pirkko kertoo olevansa luonteeltaan hyvin rauhallinen, mistä voi osaltaan kiittää myös pitkää työuraa – vuodet ovat opettaneet, että turhasta stressistä ja panikoimisesta on vain haittaa. Haastavatkin asiat ratkeavat kyllä ajallaan. 

– Työntekijänä olen tarkka ja asioita eteenpäin vievä. Työt tulee hoitaa ajoissa ja oikein. Isomittalaisena olen ylpeä siitä, että saan työskennellä osana tätä mahtavaa tiimiä. Meillä kaikki ovat rautaisia ammattilaisia, mutta myös upeita persoonia. IsoMitalla on loistoporukka ja ensiluokkaiset tuotteet. Me autamme aina kaveria ja panostamme yhdessä työhyvinvointiin.

”Hektisyys antaa virtaa”

Juuri nyt Pirkosta tuntuu, että hän on omalla mukavuus- ja vahvuusalueellaan. Päivät ovat vaihtelevia – välillä on enemmän ja välillä vähemmän kiirettä. Syystä tai toisesta nimenomaan hektisyys antaa Pirkolle virtaa. Hän on vahvimmillaan silloin kun ilmassa on kiireen tuntua. 

– Onnistunut työpäivä on sellainen, että hommat sujuvat jouhevasti, tilaustuotteet ja muut lähetykset saadaan liikkeelle ja asiakastyytyväisyys täyttyy. Asiakas on etusijalla kaikessa mitä teemme. Asiakas myös mahdollistaa sen, että ylipäänsä saamme tehdä tätä rakasta työtä.

”Ulkona liikkuminen on paras harrastus”

Tällä hetkellä Pirkko on jo osittaisella varhaiseläkkeellä. Vaikka eläkepäivät siintävät jo läheisessä tulevaisuudessa, riittää Pirkolla vielä virtaa työhönsä. Pirkko on kiitollinen IsoMitalle, että tällainen joustava ja työntekijän jaksamista tukeva järjestely on ollut mahdollinen.

Pirkko viettää vapaa-aikaansa pitkälti ulkona. Mökillä on aina puuhaa riittämiin. Pirkko kasvattaa kasvimaalla kaikkea hyvää naposteltavaksi. Myös marjastus ja sienestys ovat lähellä sydäntä. 

– Kyllä kai voi sanoa, että ulkona liikkuminen niin kesällä kuin talvella on se paras harrastus. Mutta ehkäpä kuitenkin se kaikkein tärkein asia niin vapaa-ajalla kun aina muulloinkin on lapsenlapset, aivan ihanat tyttö ja poika, jotka tuovat mummin elämään auringon.

Asiakaspalvelu