Isommin – IsoMitan asiakaslehti 1/2020

kiitos! Asiakkaat haluavat yhä enemmän ja enemmän vegaanista ruokaa. Miten sinulla on hallussa vegaanisten annos- ten maustaminen? Viereisellä sivulla on muutama resepti, joilla hurmaat vaativammankin vegaanikulinaristin. Ravintolamaailmassa on tapahtunut nopeita muutoksia viime vuosina.Vegaani- ja vegeannokset, paikallisuus ja lähiruoka ovat ravintolalta haluttuja arvoja. Kysyntä määrää tarjonnan, mutta hyvää palvelua on, jos jokaiselle asiakkaalle pystyy tarjoamaan täyden vatsan ja hyvän mielen. Valikoimassamme on yhteensä 13 fondia, joista jopa kuusi on vegaanisia.Tässä on muutamia vinkkejä vegaaniruoan valmis- tamiseksi. Salaisuus on maustamisessa Maustaminen on vegaaniruoan A ja O. Kädestä pitäen ammattilaiskokkeja emme tässä artikkelissa lähde vegaaniruoan valmistamisessa opettamaan, vaan keski- tymme siihen, missä voimme auttaa parhaiten. Ja sehän on vegaanisten tuotteidemme käytön opastaminen arjessa. Fondeilla maustat niin pääruoat kuin salaatit, kastikkeet ja tahnat. Muista, että Bong Touch of Taste fondit on keitetty kokoon, joten niiden tiivistynyt maku sopii täydellisesti jälkimaustamiseen. Tilkka valitsemaasi fondia ja homma on valmis! Fondin valinta lähtee annoksen raaka-aineista Kasvisfondissa oleva juuresten ja yrttien syvä, vahva maku täydentää kaikenlaiset kasvisruoat. Fondi yllättää myös juuressoseessa, perunamuusissa, salaatinkastikkeissa ja pestossa.Voit valita kasvisfondin myös luomuna. Luomu Kasvisfondin juuresten ja sipulin täyteläinen, pyöreä maku saa aikaan herkullisen makeuden ja paahdetun jälkimaun. Kantarellifondi tuo esiin sieniruokien maanläheisiä makuja sekä antaa mui- hinkin kasvisannoksiin vivahduksen kantarellia, viiniä, juureksia ja salotti- sipulia. Ruskistetussa Salottisipulifon- dissa tiivistyy valkoviini ja timjami yhdessä ruskistetun salottisipulin kera. Kokeile limen, korianterin ja sitruuna- ruohon makuista Asian Green & Fresh fondia , kun haluat ruokaasi aasialaiselle keittiölle tyypillistä kirpeyttä ja raik- kautta.Tulisempiin aasialaisiin ruokiin kannattaa valita Asian Red & Hot fondi , josta inkiväärin, chilin ja valkosipulin toimiva liitto tuo annokseesi aitoa makua. Olemme Tulossa syksyllä 2 uutta vegaanimakua: sipuli ja sieni 5

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=