Isommin 2/2020

Stronger Otsikko on intranet-sivustomme nimi, jossa keskitytään henkilöstömme hyvinvointiin korona-aikana. Jo 80 vuotta saman perheen omistuksessa oleva GB Foods korostaa lämpimiä ja empaattisia arvoja, ja haluaa siksi pitää henki- löstöstään huolta.Tärkeitä asioita omistajille ovat terveys, turvallisuus, perhe, ilo ja yhdessä tekeminen.Tällä het- kellä nämä ovat todella suuria arvoja koronan ja pakkotoimien runtelemalla alalla. Stronger together viittaa myös siihen, miten epävarmas- sa tilanteessa voimat pitää yhdistää koko yhteiskunnassa. Tarvitsemme toisiamme – nyt enemmän kuin koskaan. Siksi GB Foods on lahjoittanut 2 miljoonaa euroa Médecins Sans Frontières -järjestön hankkeelle, jossa tutkitaan koronaa Euroopassa ja Afrikassa. Suomessa olemme lahjoittaneet muun muassa sairaaloiden henkilöstölle valmisaterioita jaksamisen varmistamiseksi. Lisäksi olemme neuvotelleet asiakkaidemme kanssa tilanteissa, joissa heidän toimintaansa on tullut tilapäisiä haasteita.Teollisuus, tukut, julkisen ja yksityisen puolen ravintolat sekä loppuasiakkaat tarvitsevat nyt toisiaan. Aina auttamisen ei tarvitse tarkoittaa suuria tekoja. Se, mikä itselle tuntuu pieneltä, voi toiselle merkitä koko bisneksen pelastumista. Asenne ratkaisee Vallitseva tilanne on avannut ravintoloitsijoiden silmät: kassassa on oltava rahaa pahan päivän varallekin ja toimintaa on muutettava kysynnän perässä. IsoMitan tuotteet luovat monia mahdollisuuksia horeca-puolella säilyvyytensä ja monikäyttöisyytensä ansiosta.Tarjoamme ratkaisuja, joissa asiakashinta ei nouse, mutta viivan alle jää enemmän. Konkreettinen esimerkki tästä on sivuilla 14–15 oleva artikkeli Ninan Keittiö -ravintoloista.Yrityksen kaupal- linen johtaja Tommi Harju kertoo muun muassa, miten IsoMitan tuotteet taipuvat take away -ruokailuun ja miten olemme auttaneet heitä ajattelemaan uudella tavalla ja tulevaisuuteen katsoen. Lehdestä löydät myös uutta reseptiikkaa, ajankohtaisia artikkeleita ja tietoa tuotteistamme. Pandemia-aika aiheuttaa paljon negatiivisia asioita, mutta samalla se antaa ja avaa uusia mahdollisuuksia ravinto- loille, laajentaa ajatusmaailmaa ja näyttää koko muulle yhteiskunnalle, miten nopeasti ala saa aikaan innovatiivi- sia ratkaisuja. Me elämme uudenluomisen aikaa! Ari Korte Liiketoimintajohtaja, Foodservice GB Foods Suomi 2 Pääkirjoitus 3 GB Foods Suomen uutiset 5 Kuka on Suomen uusi Makeamestari? Toista kertaa järjestettävä Makeamestari-kilpailu hakee suomalaista makeiden herkkujen osaajaa, ja IsoMitta on mukana etsinnöissä. Kilpailulta odotetaan luovaa reseptiikkaa ja halutaan nähdä, mihin tuotteet taipuvat kilpailijoiden käsissä. 6–7 Uutuusresepteissä maut tasapainossa Intialaisen kanapadan tulisuutta taittaa limen raikkaus ja jogurtti tuo pehmeyttä annokseen.Viiden pippurin maksa- kastikkeen kruunaa karamellisoitu sipuli. Helppoa! 8–9 Petri Selander antaa asiakkaille elämyksiä Santa’s Hotel Tunturin viiden ravintolan keittiöpäällikkö Petri Selander saa inspiraationsa jänkhältä. Käytössä on maailman parhaat raaka-aineet; riistaa, poroa ja kalaa sekä arjen apuna IsoMitan tuotteet. 10–11 Majoneesin makumaailmoissa Mausta ja väristä huomaa, kun majoneesi tehdään aidoista raaka-aineista.Täydellinen majoneesi on pikantti kombo sinappia, etikan pirteän kirpeää hapokkuutta ja kananmunan kultaista väriä. 12–13 Ääntä kohti Oikeanlaiset äänet saavat ruoan maistumaan paremmalta ja asiakkaat viihtymään. Mitä luulet, että asiakkaasi haluaisivat kuulla lounastauolla tai illallisella? 14–15 Tavarantoimittajasta strategiseksi kumppaniksi – Hyvä keskuskeittiö, ammattitaitoinen henkilöstö, asiakkaiden toiveisiin vastaava reseptiikka sekä luotettavat yhteistyötahot ovat menestyksen avaimia, Ninan keittiöiden kaupallinen johtaja Tommi Harju tietää. 16–19 Tuotelistaus Olemme nyt GB Foods Suomi Continental Foods Finland on ollut GB Foods Suomi 24.7.2019 alkaen. Paikallinen yhteistyömme asiakkaidemme kanssa jatkuu samojen kontaktihen- kilöiden toimesta. Myös Y-tunnuksemme säilyy omistajavaihdoksesta huolimatta. UUTUUSTUOTTEITA: Viiden tähden Raguletto-pastat nyt ammattikeittiöihin! Ammattikeittiöille suunnitellut täysjyvädurumpastat tulevat myyntiin elokuussa. Pastoilla on erinomainen lämpösäilyvyys ja ne soveltuvat hyvin myös kylmä- valmistukseen. Raguletto-tuoteperheestä löytyy minispagetti, lasagnette, penne rigate, cappelli, nuudeli- pala ja fusilli. Lue lisää: thegbfoodservice.fi/raguletto Arvioi tuotteitamme! Anna meille palautetta tuotteistamme, jotta voimme jatkossa kehittää tuotteitamme haluttuun suuntaan ja tarjota ravintolasi menestystä tukevia ratkaisuja. Rekisteröityneet asiakkaamme voivat myös tilata tuotenäytteitä www-sivuiltamme. isomitta.fi/arvioi-tuote/ Tutustu uusiin www-sivuihin: thegbfoodservice.fi 2 3 together Stronger GB Foods Suomen uutiset Tämän lehden sisältö

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=