Isommin 2/2020

Intialainen kanapata 20 annosta à 220 g Raaka-aineet: 1,400 l vettä 0,170 kg IsoMitta Kylmäsuurusteinen Tomaattinen Kastike-/keittopohja 0,800 kg paseerattua tomaattia 0,160 kg rouhittua valkosipulia pakasteena 0,160 kg jauhettua inkivääriä 0,100 kg Bong Touch of Taste Asian Red & Hot fondi 2,000 kg Atria Murea Kana, irtopakaste 0,400 kg Arla Turkkilainen jogurtti 10 % 0,060 kg tuoretta korianteria 0,060 kg hienonnettua chiliä pakasteena 0,060 kg lime-täysmehua Valmistusohje: Sekoita IsoMitta Kylmäsuurusteinen Tomaattinen Kastike-/keittopohja kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää paseerattu tomaatti, valko- sipuli ja inkivääri. Lisää seuraavaksi Bong Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja sekoita hyvin. Lisää Atria Murea Kana (irtopakaste) ja sekoita varovasti. Kaada vuokaan ja nosta kylmään. Säilytä kylmässä max. 72 tuntia valmistuksesta. Kuumenna uunissa kannen alla 160 °C:ssa yhdistelmäpaistolla noin 30 minuuttia. Sekoita chili, korianteri ja lime keskenään. Tarjoile pata naan-leivän, turkkilaisen jogurtin ja korian- teri-chilisalaatin kanssa. Viiden pippurin maksakastike 22 annosta à 200 g Raaka-aineet: 0,154 kg Bong Viiden pippurin kastike -aineksia 2,200 l kuohukermaa 0,220 l Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi 0,440 kg porkkanakuutioita pakasteena 0,440 kg Mestari Forsman Karamellisipulia 1,760 kg Atria kypsä Maksakuutio Valmistusohje: Kuumenna kerma ja Bong Viidenpippurinkastike -ainekset. Lisää Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi ja porkkanat. Keitä noin 10 minuuttia. Valuta maksakuutiot, lisää ne ja karamellisipuli kastikkeeseen. Kuumenna, mutta älä keitä enää.Tarjoile. 6 7 Maun takana hyvät raaka-aineet Helppoja reseptejä hyvistä raaka-aineista. Löydät täydellisen tasapainon annoksen makupalettiin, kun taitat suolaisuutta makeudella ja tulisuutta raikkaudella. Nappaa lämpöä tuovat reseptit talteen! Katso lisää vinkkejä ja reseptejä: isomitta.fi

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=