Lue uusin asiakaslehti
Aprikoosi-suklaatäytekakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Aprikoosi-suklaatäytekakku

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
0,500 kg Vetopohja, tumma
0,150 l Appelsiinituoremehu

Kostuta valmis vetopohja appelsiinimehulla.

0,120 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt

Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja maito kuohkeaksi. Levitä vaahto sokerikakkulevyn pinnalle.

Leikkaa kakkulevy pitkittäin viiteen yhtä leveään osaan. Kääri yksi suikaleista tiukaksi rullaksi. Kääri loput suikaleet rullan ympärille, kunnes muodostuu iso pyöreä kakku.

0,200 kg Aprikoosimarmeladi

Levitä aprikoosimarmeladi kakun pinnalle ja reunoille ohuesti ja tasaisesti.

Kuorrutus:
0,150 l Vispikerma, laktoositon
0,300 kg Tumma suklaa
0,005 kg Voi, laktoositon

Kuumenna kasvirasvasekoite, sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon.

Kaada kuorrutus kakun pinnalle ja levitä tasaisesti. Muista kuorruttaa myös reunat.

0,030 kg Tumma suklaa

Raasta suklaasta rouhetta kakun päälle.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu