Aprikoosi-suklaatäytekakku
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
0,500 kg | Vetopohja, tumma |
0,150 l | Appelsiinituoremehu |
Kostuta valmis vetopohja appelsiinimehulla.
0,120 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja maito kuohkeaksi. Levitä vaahto sokerikakkulevyn pinnalle.
Leikkaa kakkulevy pitkittäin viiteen yhtä leveään osaan. Kääri yksi suikaleista tiukaksi rullaksi. Kääri loput suikaleet rullan ympärille, kunnes muodostuu iso pyöreä kakku.
0,200 kg | Aprikoosimarmeladi |
Levitä aprikoosimarmeladi kakun pinnalle ja reunoille ohuesti ja tasaisesti.
Kuorrutus: | |
0,150 l | Vispikerma, laktoositon |
0,300 kg | Tumma suklaa |
0,005 kg | Voi, laktoositon |
Kuumenna kasvirasvasekoite, sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon.
Kaada kuorrutus kakun pinnalle ja levitä tasaisesti. Muista kuorruttaa myös reunat.
0,030 kg | Tumma suklaa |
Raasta suklaasta rouhetta kakun päälle.