Aprikoosi valkosuklaakakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 1,5 kg
0,180 kg | Vetopohja, vaalea |
0,070 l | Aprikoosinektari |
0,070 kg | Aprikoosihillo |
Pohja:
Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja aprikoosinektarilla ja levitä päälle aprikoosihillo.
0,300 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,200 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,350 kg | IsoMitta Valkosuklaamousseainekset |
Täyte:
Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka ja mousseainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, jotta vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat.
Tasoita pinta.
0,200 l | Vesi |
0,040 kg | IsoMitta Aprikoosikiisseli/ -keittoainekset |
0,006 kg | Liivatelehti |
0,100 l | Aprikoosinektari |
Kiille:
Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet nektarissa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h
Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä.
Rahkan tilalla voit käyttää kermaa tai tuorejuustoa.