Aurajuustolla maustettu kantarellikastike
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
0,150 | KG | Sipuli |
0,030 | KG | Voi, lakstoositon |
Kuullota sipulit kauniin kullanruskeiksi voissa
0,400 | KG | Kanttarelli |
Lisää puhdistetut tuoreet kantarellit ja freesaa pannulla, n 10-15 min.
0,500 | L | Kuohukerma, laktoositon |
0,500 | L | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,100 | KG | IsoMitta Kerma kastike-/keittopohja -ainekset |
Kaada pannulle, kerm, maito ja ipottele joukkoon IsoMitta Kerma kastike-/keittopohja -ainekset. Sekoita hyvin ja anna kiehua n. 5-10min miedolla lämmöllä.
0,060 | L | Touch of Taste Kantarellifondi |
0,050 | KG | Sinihomejuusto, laktoositon |
0,005 | KG | Suola |
0,003 | KG | Mustapippuri, jauhettu |
Lisää Touch of Taste Kantarellifondi, sinihomejuusto, suola ja pippuri.
Anna kiehahtaa niin, että juusto sulaa kastikkeeseen.
Tarkista maku ennen tarjoilua.