Broileria jogurtti-currykastikkeessa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
2,400 kg | Broilerin rintaleike marinoitu |
Voitele vuoka ja lado broilerin rintapalat vuokaan, paista höyrypaistolla 180°C:n lämpötilassa noin 10 min.
Laske lämpö haudutusta varten 150°C:seen.
0,300 kg | Banaani |
0,500 kg | Omena |
0,200 kg | Rusina |
0,200 kg | Pakastesipuli, kuutioitu |
Lisää vuokaan broilerin pinnalle kuutioidut hedelmät ja sipuli. Hauduta uunissa 5 -10 min.
Kastike: | |
0,170 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
1,000 l | Vesi |
0,070 kg | Mango chutney, makea |
0,500 l | Jogurtti, rasvaton, maustamaton, laktoositon |
0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,040 l | Touch of Taste Kanafondi |
Kastike:
Sekoita IsoMitta Mausteinen currykastikeainekset puoleen vesimäärästä ja lisää seos kiehuvaan veteen, keitä muutama minuutti.
Mausta kastike mango chutneyllä, jogurtilla, sitruunamehulla ja Kanafondilla. Kaada vuokaan broilerin päälle. Jatka hauduttamista 10 min. Tarkista broilerin kypsyys ja maku, tarjoa yrtti-kasvisriisin kera.