Lue uusin asiakaslehti
Havaijilainen kalapata
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(2 ääntä, keskiarvo 5,00)

Havaijilainen kalapata

Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,400 kg IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines
0,500 kg Kirjolohikuutio, pakaste
1,000 kg Wok-vihannekset, pakaste

Mittaa vuokaan IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines, kirjolohikuutiot ja pakastevihannekset.

2,300 l Vesi
1,000 l Kookosmaito, säilötty
0,004 kg Curry
0,001 kg Inkivääri, jauhettu
0,008 kg Tilli, hienonnettu, pakaste

Valmista vedestä, kookosmaidosta, mausteista ja tillistä liemi.

Kaada liemi vuokaan ja sekoita.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 35 - 40 min.

Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista, ripottele joukkoon katkaravut ja peitä kannella. Anna rioston vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.

*halutessasi voit korvat katkaravut lohikuutioilla ja lisätä ne joukkoon valmistuksen alussa.

0,500 kg Katkarapu, pakaste

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu