Havaijilainen kalapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,5 kg
1,400 kg | IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines |
0,500 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
1,000 kg | Wok-vihannekset, pakaste |
Mittaa vuokaan IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines, kirjolohikuutiot ja pakastevihannekset.
2,300 l | Vesi |
1,000 l | Kookosmaito, säilötty |
0,004 kg | Curry |
0,001 kg | Inkivääri, jauhettu |
0,008 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
Valmista vedestä, kookosmaidosta, mausteista ja tillistä liemi.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 35 - 40 min.
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista, ripottele joukkoon katkaravut ja peitä kannella. Anna rioston vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
*halutessasi voit korvat katkaravut lohikuutioilla ja lisätä ne joukkoon valmistuksen alussa.
0,500 kg | Katkarapu, pakaste |