Havaijilainen kalapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,5 kg
1,400 | KG | IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines |
0,500 | KG | Kirjolohikuutio, pakaste |
1,000 | KG | Wok-vihannekset, pakaste |
Mittaa vuokaan IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines, kirjolohikuutiot ja pakastevihannekset.
2,300 | L | Vesi |
1,000 | L | Kookosmaito, säilötty |
0,004 | KG | Curry |
0,001 | KG | Inkivääri, jauhettu |
0,008 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
Valmista vedestä, kookosmaidosta, mausteista ja tillistä liemi.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%%) 160 C noin 35 - 40 min.
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista, ripottele joukkoon katkaravut ja peitä kannella. Anna rioston vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
*halutessasi voit korvat katkaravut lohikuutioilla ja lisätä ne joukkoon valmistuksen alussa.