Intialainen kanapata
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
1,750 | KG | IsoMitta Kanarisotto |
0,400 | KG | Wok-vihannekset, pakaste |
0,200 | KG | Mangokuutio, pakaste |
Mittaa vuokaa IsoMitta Kanarisotto -aines, pakastevihannekset ja pakaste mangokuutiot.
2,800 | L | Vesi |
1,000 | L | Kookosmaito, säilötty |
0,004 | KG | Garam masala |
0,100 | KG | Mango chutney, makea |
0,010 | KG | Curry |
0,010 | KG | Persilja, hienonnettu, pakaste |
0,010 | KG | Valkosipuli |
Mittaa joukkoon vesi.
Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada joukkoon, sekoita hyvin.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%%) 160 C noin 35 - 40 min.
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.