Intialainen linssi-riisipata
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
1,400 | KG | IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines |
Mittaa vuokaa IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines ja vesi.
2,400 | L | Vesi |
1,000 | L | Kookosmaito, säilötty |
0,002 | KG | Inkivääri, jauhettu |
0,010 | KG | Curry |
0,010 | KG | Persilja, hienonnettu, pakaste |
0,010 | KG | Valkosipuli |
Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada se joukkoon, sekoita hyvin.
0,600 | KG | Linssi, punainen esikypsennetty |
0,400 | KG | Maissi, säilyke |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%%) 160 C noin 35 - 40 min.
Kun otat risoton uunista niin lisää päälle linssit ja maissit, sekoita varovasti ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.